DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dokap po 20 kn…bez prava sudjelovanja postojecih dionicara…Super !

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/mtojkn7rar8R82gYHoSn1g==.pdf

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Znači opet push-ing:

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/mtojkn7rar8R82gYHoSn1g==.pdf

Po 20 kuna svi koji žele, razvodnjavanje kapitala.
Jesam dobro pretpostavio prije koji tjedan.

lp

Plavi nemam DDJH trenutno ali iznosiš neistine opet. Cijena će se odrediti ovisno o interesu. Nikakvih 20 kn.

Lucijane, gdje piše 20 kn?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Nije po 20 kn ..Da li vi znate čitati..

Ispricavam se na tip feleru..nije bez prava nego bez prava prvenstva..A pise cinimi se na str 6…Povecava se t kapital za najvise 7 600 000 dionica po 20 kn..

Jos jednom isprika za tip feler

svi smo mi Crobex

Ovo je jedna od rijetkih super prilika. Kupiš milju po 20 i istreseš po 40.

Piše, da će se izdati od 5.000.000 do 7.600.000 dionica, po nominalnoj vrijednosti od 20kn… a da će se cijena utvrditi naknadno… znači nema nekog minimuma i maksimuma… tj.minimum je nominalna vrijednost…

Čitaj: truba…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Neće bit dokap po 20 kn. Pročitajte bolje. 20 kn je nominalna vrijednost dionice, a cijenu će se odrediti kasnije kad po upisnicama vide koliko su ulagatelji spremni platiti. Ali sigurno će biti manje od sadašnje tržišne cijene.

Konačna cijena ovisiti će opotražnji a utvrditi će se 2 dana nakon provedenog upisa.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

A što ti to govori? Zbilja misliš da dokap neće ići po 20kn? Pogotovo što nisu stavili nikakv raspon cijena?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ja bi iskreno preporučio ekipi koja vjeruje u DDJH, a nema 800.000kn, udružite se, skupite novce, uzmite taj jedan “paketić” po 800.000kn i nakon toga se raskusurajte i okrenite minimalno 100%…

Evo mirovincima prilika za udjeliti dio od tih njihovih 84 milijardi kuna. A kako su vec u bezbroj prilika dokazali da nemaju dvije pametne u glavi, mozda ponude 100 kn/dionici i razrijede same sebe ako to logicki ima ikakvog smisla.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

A što ti to govori? Zbilja misliš da dokap neće ići po 20kn? Pogotovo što nisu stavili nikakv raspon cijena?

ne znam i ne zanima me dokap, nemam DDJH, da sam ga imao prodao bih sve po bidu nakon ove vijesti ali ne volim da se iznose poluinformacije.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close