DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prokleti Djuro, da se bavi gradjevinom, sada bi bio u pozitivnoj blokadi!

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

u odnosu na prethodne godine ovo izvješće i nije tako loše
bar ja to tako gledam, jer bi sa ovim smjerom i kretanjem povećanja poslovnih aktivnosti iduće godine odnosno u tekućoj godinu bi mogli poslovati pozitivno ili blizu tome

dan je pametniji od noći!

izvješće skroz ok. pogledajte prihode .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

kome uprava maze oci krajem prosle godine su obecali blagi plus a ono opet 20 mil minusa uz sav dug koji imaju nedo bog nekih veci poremecaja na vanjsim trzistima ova je firma pojela sav svoj kapital

Sve u okviru očekivanog.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

http://www.seebiz.eu/duro-dakovic-ebitda-u-prosloj-godini-165-milijuna-kuna/ar-149727/

Jel to znaci nešto i za Đuru?!

FOTO: MORH potpisao 230 milijuna kuna vrijedne ugovore s domaćim tvrtkama obrambene industrije

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

Isprike ako se nešto krivo sjećam,ali šta nije bio plan uprave da će za 2016 biti 1,1 milijarda prihoda i oko 100 milijuna dobiti?
Umjesto toga imaju 580 milijuna prihoda i gubitka od 20 milijuna,u knjigama narudžbe imaju oko 550 milijuna uključujući i vojni program od 210 milijuna.
Kako to može biti po očekivanju?

"Only dead fish swim with the stream"

Izvješće nije loše, šteta što na godišnjoj razini nisu uspjeli uhvatiti pozitivu. Preokret u poslovanju bi mogao uskoro postati opipljiv. Ono što me smeta je sljedeća izjava u priopćenju: “Cilj koji još nije ispunjen je financijsko restrukturiranje sa svrhom postizanja optimalne strukture izvora poslovanja. Uprava ĐĐ ovaj cilj ima namjeru ostvariti putem izdavanja novih dionica.”

Vjerojatno glavni razlog zašto tržište nije jače reagiralo na pozitivni EBITDA jest nespretnost Uprave ĐĐ u komuniciranju oko dokapitalizacije. Svojim priopćenjima stvorili su nesigurnost. Dokapitalizacije smatram generalno pozitivnim akcijama i dobro je što će ići tim putem. Pa molim štovanu Upravu da drugi put jasno kaže, sukladno zakonskim obvezama i propisima burze, NO će raspravljati o prijedlogu dokapitalizacije od strane svih dioničara/od strateškog partnera po cijeni/rasponu cijene od XY,00 do XZ,00 kn. Ako se sjednica odgađa zbog snijega i nemogućih vremenskih uvjeta/bolesti člana/nečeg trećeg, napišite, nije sramota. Ovako se nepotrebno umanjuje razina dosegnute transparentnosti.

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Isprike ako se nešto krivo sjećam,ali šta nije bio plan uprave da će za 2016 biti 1,1 milijarda prihoda i oko 100 milijuna dobiti?
Umjesto toga imaju 580 milijuna prihoda i gubitka od 20 milijuna,u knjigama narudžbe imaju oko 550 milijuna uključujući i vojni program od 210 milijuna.
Kako to može biti po očekivanju?

Ako se ne varam , mislim da taj plan nije za 2016 g. , već za slijedeću , ili onu iza .

Ja sam ocekivao vise moram priznat. Prosle godine na pocetku kvartala je bilo receno nakon onog minusa “sad je to to, vrijeme je da djuro pocne zaradjivati novce”..

-20mil bas i nije zaradjivanje kolko se meni cini.
stvari idu ne bolje, sve ok, al zajedno sa ovom prckarijom sa dokapitalizacijom lagano gubimo na vjerodostojnosti.

https://trzistakapitala.files.wordpress.com/2016/04/c491c491-planirani-ebitda1.jpg?w=1015&h=

New Report

Close