Belupo
slazem se da ddjh i ddjm nemaju nikakove veze, ali sada kada su ddjm kupili manageri, sto ih prijeci ako imaju dosta likvidnog novca i neke informacije da budu dionicari ddjh i sudjeluju u dokap?
E kad pukne potpora na 40 onda ide prolom oblaka do 25.
Belupo
slazem se da ddjh i ddjm nemaju nikakove veze, ali sada kada su ddjm kupili manageri, sto ih prijeci ako imaju dosta likvidnog novca i neke informacije da budu dionicari ddjh i sudjeluju u dokap?
priječi ih to što su DDJM i DDJH nebo i zemlja! dionice DDJM bih i ja rado danas imao (nekad sam ih i imao), a DDJH je jedna otužna priča koja životari na BOV-ovima…
Nema potrebe da vas vode osjecaji Kozhar, kod ddjh, jer sve sto je tamo uradjeno je i dokumentirano, ali jednostavno je nepojmljivo da ddjh od 2008 godina ima samo silaznu putanju. Koji je vec ovo kvartal da su rezultati sve bolji i bolji? Stoga samo komentiram ono sto je do sada vidjeno putem dokumenata i nista vise, ali ipak zaboravljate osnovnu stvar a to je da je to i dalje firma u vecinskom vlasnistvu drzave, i nece bit jos dugo pomaka ovdje dok je situacija takva.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pogledajte-za-sto-ce-morh-ove-godine-potrositi-vise-od-milijardu-kuna—464000.html
”Financijski plan MORH-a za 2017. godinu iznosi 4,38 milijarde kuna, što je za oko 400 milijuna kuna više u odnosu na plan za prošlu godinu….Od značajnijih predmeta nabave u 2017. godini ističe se nastavak postupka nabave UbS-a (ubojitih bojnih sredstava), remont helikoptera Mi-171 SH, nabava inženjerijskih strojeva i opreme, vojnih kamiona i cisterni, dijelova za oklopljena vozila (MRAP), GENERALNA REVIZIJA TENKA M-84…”
Imam potrebu napisati nešto. Često se na ovoj temi pisalo kontra NB i njegovog rezoniranja. Kako smo svi odrasli ljudi, uvijek je odraslo i poželjno samo napadati tezu ali ne i čovjeka. Što više, zbog ove akcije micro:bit – STEM u školama, se vidi da Nenad pokušava promijeniti ono što je učmalo i zastarjelo u Hrvatskom društvu. Ne mogu kontra toga i ovim putem potičem da ubuduće ne vodimo takav monolog kontra nekoga tko se ne može direktno braniti i na kraju dana želi bolje djeci. Moje isprike za prijašnja pisanja. DB
Neozbiljno je preblag termin, s obzirom na sto predstavljaju i sto zele predstavljati u svijetu.
Prvi x se im moze oprostit mozda zbog vremena, a drugi x i to 30 min prije samog odrzavanja sjednice je krajnje neozbiljno.
Do sada najveca blamaza Mazala
Ne znam sta smiju a sta nesmiju reci ali nam se definitivno igraju sa zivcima. To je jedna od najbitnijih odluka u zadnjih par godina za kompaniju/nas gdje bi se pokazalo jet taj njihov rad i trud neko vrednovao ili je sve jos uvjek na dugom stapu pa cemo kratkorocno sigurno zaronit i pogubit nesto novaca.
A po ovimi objavama ispada kao da raspisuju natjecaj za toalet papir. Onda bolje da nisu ni najavljivali te sjednice. jedino ako je stroga zakonska obveze. Ako nije onda ovo ispada bas neozbiljno.