DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako dokap ide po 20 što je najizgledniji scenarij onda će cijena skliznuti do nekih 25. Čisto da oni koji su u prvom dokapu sudjelovali (a ima ih čak dvoje) budu u nekom virtualnom plusu.

Ako dokap ide po 20 što je najizgledniji scenarij onda će cijena skliznuti do nekih 25. Čisto da oni koji su u prvom dokapu sudjelovali (a ima ih čak dvoje) budu u nekom virtualnom plusu.

Ako dokap ide po 120 (što nije ništa manje izgledan scenarij od Vaše prognoze sa 20 kn) onda će cijena otići do nekih 125. Čisto da oni koji su u drugom dokapu sudjelovali budu u nekom virtualnom plusu. Zar ne?

Ako dokap ide po 120 (što nije ništa manje izgledan scenarij od Vaše prognoze sa 20 kn) onda će cijena otići do nekih 125. Čisto da oni koji su u drugom dokapu sudjelovali budu u nekom virtualnom plusu. Zar ne?

zamislite samo situaciju da npr. zbilja konsberg dokapitalizira djuru. jel ima boljeg sinergijskog ucinka i bolje win win situacije za obje kompanije. Konsberg kupio patriu a njegove stanice ugradjuje djuro na patrijine oklopnjake. i to sve moze kupit za relativno male novce.

samo da to nebi ostalo na mokrim snovima 🙂

Posve je normalno i prirodno spajanje dvije kompanije naročito iz istih sektora u ovom slučaju kod đurice mislim da je prirodnije da Kongsberg kroz dokap uđe u vlasničku strukturu same kompanije gdje bi đurica dobio kapital koji mu je neophodan za “veće” izvozne poslove. A znamo jačinu i širinu samog Kongsberga….naravno ovo vrijedi samo pod pretpostavkom ako je u igri ova opcija a što za sad ne znamo….

slažem se 100%
jedino mi je nevjerojatno da još uvijek netko naivno stavlja kupovne naloge iznad 40 kn!?

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

pa zašto ne prodate kad ljudi tako skupo plaćaju, to je solidna zarada više od stoposto

dan je pametniji od noći!

pa zašto ne prodate kad ljudi tako skupo plaćaju, to je solidna zarada više od stoposto

zato sto nemaju dionice. samo trolaju okolo 🙂

Evo ovaj na bidu je optimističan. Treba imat vjere.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Misljenja sam da svi grijesite i da pucate na najvece igrace. A zasto ne bi usao u ddjh, bivsi ddjm sada kada su ga ponovotrag otkupili manageri ddjm. Mozda vise nema tako mnogo posla kao prije a ovo im je idealna prilika da se ponovo vrate odakle su i dosli. tu je i faktor domaceg ulagaca, predsjednica i ministar obrane agitiraju u svim segmentima da proizvod bude cim vise made in hr, to jest da sve vise i vise kompanije bude hr. Ocekujem dokapitalizaciju u iunosu od max 5o kn po dionici.
Ovako ja to vidim, shodno svemu sto se dogadjalo u proteklih nekoliko godina u ddjh

A zasto ne bi usao u ddjh, bivsi ddjm sada kada su ga ponovotrag otkupili manageri ddjm.

DDJH nema više veze sa DDJM! DDJM je bio odlična tvrtka koju su prodali, a DDJH je ….bolje da ne napišem

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Misljenja sam da svi grijesite i da pucate na najvece igrace. A zasto ne bi usao u ddjh, bivsi ddjm sada kada su ga ponovotrag otkupili manageri ddjm. Mozda vise nema tako mnogo posla kao prije a ovo im je idealna prilika da se ponovo vrate odakle su i dosli. tu je i faktor domaceg ulagaca, predsjednica i ministar obrane agitiraju u svim segmentima da proizvod bude cim vise made in hr, to jest da sve vise i vise kompanije bude hr. Ocekujem dokapitalizaciju u iunosu od max 5o kn po dionici.
Ovako ja to vidim, shodno svemu sto se dogadjalo u proteklih nekoliko godina u ddjh

Montaža ima i više nego dovoljno svog posla. Bilo bi lijepo, kad već maštamo, u budućnosti ponovno imati Montažu i TEP unutar holdinga.

DDJH nema više veze sa DDJM! DDJM je bio odlična tvrtka koju su prodali, a DDJH je ….bolje da ne napišem
[/quote]

Bio gospon, bio. Ne je…
Jeste bili u pogonu u zadnje vrijeme? Vidili s čim firma raspolaže u svojim procesima proizvodnje? Jeste vidili da se obujam posla i izvoz povećavaju? Da su poslovni rezultati svakim kvartalom sve bolji?Mislim da Vi ili drukate da jeftinije uđete ili Vam je žao što se jedna firma vraća u život a to nije nikako lijepo.

New Report

Close