Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 19,61 | 294 | 15 | 18,00 | 19,70 | 0,00% |
Ti pricas o ovom dokumentu?
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/PhHPH8GkoxmdGXxdYV1UrA==.pdf
?
Naravno, to je taj.
Vec je bilo u par navrata ispravka da ce se neki rokovi pomaknut (kao npr. isporuka za patriju zbog zahtjeva narucitelja).
Nek bude i 700 milja za ovu godinu i neki plus u dobiti i ja vrlo zadovoljan. Ja sam dugorocan ulagac a ne trejder.
Za sad se vidi ogromna razlika u poslovanju u vidu smanjenja broja radnika, knjizi narudzaba, pozitiva u zadnja 2 kvartala nakon dugo vremena.
I sad jesu tebi bitniji kao investitoru takvih podaci ili dali ce se nesto ostvariti 6mj prije ili poslje?
A zasto bi netko promovirao firmu na forumu? Jel to neka obaveza? Ili neka firma moze imati ulagace kojima se ne da objasnjavat po forumima?
Ti imas problem, da ocekujes da drugi misle kao i ti.
Fora je da nitko ne pise hvalospjeve, a cijena raste.
Imamo zivi dokaz, da zbog ovog foruma zaista ne raste. Jer se ne pisu hvalospjevi.
De mi reci jesi procitao plan razvoja firme na 120 stranica ako se dobro sjecam?
Ako nisi…onda nemamo o cemu pricat. Ti nisi investitor nego Meho koji hoce sve na tacni.
Trebao bi ti biti malo zahvalniji na promoviranju odredjenih dionica putem online platformi jer da toga nema, ta tvoja perjanica danas nebi bila na najvisoj kotaciji ZSE-a nego vrlo vjerojatno u stecaju.
Naravno, to je taj.
Vec je bilo u par navrata ispravka da ce se neki rokovi pomaknut (kao npr. isporuka za patriju zbog zahtjeva narucitelja).
Nek bude i 700 milja za ovu godinu i neki plus u dobiti i ja vrlo zadovoljan. Ja sam dugorocan ulagac a ne trejder.
Za sad se vidi ogromna razlika u poslovanju u vidu smanjenja broja radnika, knjizi narudzaba, pozitiva u zadnja 2 kvartala nakon dugo vremena.
I sad jesu tebi bitniji kao investitoru takvih podaci ili dali ce se nesto ostvariti 6mj prije ili poslje?
[/quote]
Naravno da su mi bitni takvi podaci, nisam trejder pobogu ne znam otkud izvlacite takve zakljucke. Hvala svima na iznesenim stavovima.
Vidim da su tro.lovi poceli izlazit na povrsinu. Ostavljamo te da dalje pricas sam sa sobom, kao i mnogi ovdje na forumu. Pozzz
@Dunlop, najbolji lijek za ove koji poput novinara, uglavnom izokrecu, je ignore. Pustis ga da raspravlja sam sa sobom…i nakon par stranica ce prestat. Ne zna da smo mi ovakve kao on doktorirali…i da nas sa tom jefitnom demagogijom nece uvuci u rasprave.
Za prošlu godinu su si postavili za cilj premal prihod a izgleda da ni taj umanjeni neće postići. O dobiti da ne pričam, kada razvuku brojke kroz knjige vjerovatno će navući jedno pola milijuna neke imaginarne dobiti, tek toliko da opravdaju svoje uhljebničke plaće. Ionako to je manje više važno za firmu koju očekuje dokap po cijeni nižoj od predhodnog. Državi se fućka da li dokap bio po 10 ili 20 kuna njima je važno da barem spase radna mjesta da ne izbiju nemiri u S. Brodu. I tak su građani toga grada dovoljno već ljuti zbog zagađenja iz rafinerije preko grane a ništa se ne rješava. Još samo trebaju otkazi pa onda na ulice.
Za prošlu godinu su si postavili za cilj premal prihod a izgleda da ni taj umanjeni neće postići. O dobiti da ne pričam, kada razvuku brojke kroz knjige vjerovatno će navući jedno pola milijuna neke imaginarne dobiti, tek toliko da opravdaju svoje uhljebničke plaće. Ionako to je manje više važno za firmu koju očekuje dokap po cijeni nižoj od predhodnog. Državi se fućka da li dokap bio po 10 ili 20 kuna njima je važno da barem spase radna mjesta da ne izbiju nemiri u S. Brodu. I tak su građani toga grada dovoljno već ljuti zbog zagađenja iz rafinerije preko grane a ništa se ne rješava. Još samo trebaju otkazi pa onda na ulice
Nakon ovakvih komentara tesko se ne slozit s Bakicevom ocjenom o relevantnosti prosjecnog forumasa i foruma opcenito.
Komentar pun prepostavki kako bi se pokusale dokazat kakti nekakve teze. Te premali ciljevi (?), te navodno ni te nece dostici (citano iz kugle), te se dobit prikazuje imaginarno(sta onda dosad nisu imaginarno plus pokazivali i sta mislis do kad se to moze tako imaginarno dobit prikazivati?), te drzavi navodno nije stalo do nicega i bla bla bla…
ide dokap..izdavanje novih dionica:
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/rnzjt6xVZlPDMndxT5EE8A==.pdf
Gospodin Bakić je veoma utjecajan i u dobrim je odnosima sa članovima uprave i mislim da su to kvalitetni ljudi koji neće budzašto dokapitalizirati… mislim da ispod 50 kn neće biti 100% jer nikome nije u interesu razvodnjavanje po visokim stopama.
Evo uskoro ćemo i znati pošto ide… ja tipujem 50-60 kn.
Gospodin Bakić je veoma utjecajan i u dobrim je odnosima sa članovima uprave i mislim da su to kvalitetni ljudi koji neće budzašto dokapitalizirati… mislim da ispod 50 kn neće biti 100% jer nikome nije u interesu razvodnjavanje po visokim stopama.
Ja mislim tako 40-50kn
Evo nam nove dokapitalizacije, bravo, već se dugo nisu spaljivali novci dioničara, treba opet …
Ovako nabrzaka, jer ovo ne zaslužuje dublju analizu tj. gubitak vremena, ako sam dobro vidio akumulirani gubitak je ca 160 milijuna HRK je li … nominala je 20 kuna …
Pa kada se podijeli, nova nominala bi trebala se umanjiti za ca 20 kuna…
E sad, ne može po 0 kuina ići, pa će možda namjestiti da ide po 10 kuna pretpostavljam ..
lp
Ajmo okrenuti priču na drugu stranu, jel vi želite dokapitalizirati ili ne? Tko će dokapitalizirati po toj cijeni?
Ovdje vam je niska cijena u dokapu prijatelj a ne neprijatelj…
Hm pa i je kad tako okreneš. Ja bih volio po 20 da. Biti će zanimljivo vidjeti po koliko će ići. Samo udio države vrijedi puno više sada i nisam siguran da država želi samoj sebi naštetiti, uprava je kupovala i po 30 kn… toliko truda da bi sad išao dokap po 20 čisto sumnjam. U svakom slučaju konačno ide dokap. Po koliko god bude išao biti će ok.