prvo pa muško, kako narod kaže.
nadamo se ubrzo još sličnih vijesti sa većim iznosom ugovora….
ako budu vrijedni nema razloga da i mi diončari na kraju ne zaslužimo koju kunicu.
ja tek na nuli, čekam do daljnjeg pozitivne vijesti sličnih danasnjoj.
ĐURO ĐAKOVIĆ GRUPA d.d. – Obavijest o sklopljenom ugovoru
Vaš link …
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/X8UPlZe3KfbdfrJ0pfNdlA==.pdf
Lijep ulazak u novu godinu za Đuru
Na HZZ-u je trenutno raspisan natječaj za posao koji vrijedi do 2.2.2017., 50 zavarivača i 50 bravara u SB-u zbog “povećanja obujma posla”. Zanimljiva informacija, možda u idućih mjesec dana saznamo još lijepih vijesti vezanih za Đuru i naše gospodarstvo?
100 djelatnika, majke ti, cijela jedna tvornica, zanimljiv razvoj situacije, da ne bi tu bilo najbrži prst…
Mi moze netko racionalno opravdati trenutnu valuaciju ove firme? Podrazumijeva se, bez spominjanja sada vec slavnog “Bakic efekta”. I naravno, jer je dionica u Crobexu a srednjerocna misija investicijske javnosti je raspucavati Crobex u nebesa da vratimo Bogu milo za drago sto nam je priustio onakvu recesiju.
Imate kakve projekcije prihoda, EBITDA-e, dobiti?
Na HZZ-u je trenutno raspisan natječaj za posao koji vrijedi do 2.2.2017., 50 zavarivača i 50 bravara u SB-u zbog “povećanja obujma posla”. Zanimljiva informacija, možda u idućih mjesec dana saznamo još lijepih vijesti vezanih za Đuru i naše gospodarstvo?
Može link?
ovo trebamo dobro pratiti jer se nešto dešava, kada se traži toliki broj proizvodnih radnika, poduzeću trebaju već znači u drugom mjesecu a to je sutra, neki je veći posao na vidiku. brzo ćemo saznato što se kuha .
Može link?
[/quote]
http://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=81174082
Može link?
[/quote]
Evo u privitku. Današnjim danom obavljen je još jedan oglas za ĐĐ gdje se traži 15 bravara i zavarivača za rad u trećoj smjeni.
skuplja se dobro na kupnji i dižđe ulazna cijena, ovo će povući brzo i to dobro.
Mi moze netko racionalno opravdati trenutnu valuaciju ove firme? Podrazumijeva se, bez spominjanja sada vec slavnog "Bakic efekta". I naravno, jer je dionica u Crobexu a srednjerocna misija investicijske javnosti je raspucavati Crobex u nebesa da vratimo Bogu milo za drago sto nam je priustio onakvu recesiju.
Imate kakve projekcije prihoda, EBITDA-e, dobiti?
Vidim jako te ” zanimaju” projekcije ? Uzmi fino i napravi si sam , a nemoj ovdje glumiti neku ” zainteresiranost” .