DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini se da ništa od tenkića u Kuvajtu… Dogovorili su sve sa SAD-om…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

http://www.defensenews.com/story/defense/land/vehicles/2016/01/28/united-arab-emirates-patria-amv-vehicle/79450638/

to ti je članak od 28/01/16

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ovi se poslovi ne sklapaju preko noći .

Ugovori kakve nisu imali godinama

Ovi se poslovi ne sklapaju preko noći .

Istina,čekaš 5 godina,dok ti netko drugi ne uzme posao i onda na sljedeći,čekaš 5 godina dok ti….

"Only dead fish swim with the stream"

To što su dogovorili sa SAD je u vezi Abrams tenkova tako da to nema nikakve veze sa DDJH.

Ne miješajte lončiće . Abrams je Abrams , a Patria je patria , tj Đuro .

O cemu vi pricate?

Mislim vi znate da DD radi i tenkove? I da je dionica velikim djelom rasla jer se govorili kako ce se M-84 prodati Kuvajtu…

Na blogu je to bilo maltene ko Nova godina…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Što imate protiv Đure , koji je u usponu ?

O cemu vi pricate?

Mislim vi znate da DD radi i tenkove? I da je dionica velikim djelom rasla jer se govorili kako ce se M-84 prodati Kuvajtu…

Prvo Abrams je američki tenk, znači nema apsolutno veze sa DDJH. Patria je borbeno vozilo pješaštva pa te dvije stvari nisu u vezi. Što se tiče M-84 nije se govorilo o prodaji jer DDJH trenutačno ni ne može proizvesti kompletan tenk. Bilo je govora o modernizaciji 84-ke na M-84D standard (znači novi SUV, nišanske sprave ,jači motor, eventualno reaktivni oklop). Status oko te modernizacije je trenutačno nepoznanica.

O cemu vi pricate?

Na blogu je to bilo maltene ko Nova godina…
[/quote]

A o čemu vi pričate i obmanjujete? ĐĐ je na natječaju za prodaju BOV- a Kuvaitu , a nije bilo govora , niti je rasla na temelju prodaje tenka M-84 , jer o tome nije bilo ni govora . Jedino je ponuda za modernizaciju koja stoji već godinama !

New Report

Close