dobro, činjenica jest da im fali kapitala i to se iz obraćanja PU dade iščitati
ali tako nategnuti neto dobit, pa to je čista knjigovodstvena makinacija, malo pomakneš rashode u Q4 i eto imaš pozitivan kvartal (to me potsjeća kao na državne financije kad ti trebaju 2 pozit. uzastopna kvartala da izađeš iz recesije)
a pošto se ide na dokap, onda moraš malo posegnuti za ljudima tamo u nekom podrumu, gdje se ‘kuhaju knjige’
ne kažem da ne valja, ali na kakvim krilima je ovo raslo do 50kn fakat ne kužim!
Svi nešto pričaju o slabo naoružanoj evropi, možda netko i kupi kakve oklopnjake.
Mislim da će prije ići dokapitalizacija ( koja je potrebna) , pa onda neki možebitni posao. E sad po kojoj cijeni , pitanje je ?
Vidim da interkapital malo shopingirao.
Jbg,popust je popust,malo i ja iskoristio .
Možda se nešto pokrene
Veća izdvajanja za obranu mogla bi biti od znatne pomoći ovim domaćim tvrtkama
Upravo sam vidio pokraj Plesa kako se prevozi Patria….Radi li se mozda o pocetku izvoza ?
da nije državni udar?
Upravo sam vidio pokraj Plesa kako se prevozi Patria….Radi li se mozda o pocetku izvoza ?
Sve je moguće……al da je izvoz mi bi vjerojatno to već saznali budući DURO ima sjajan PR……
Malo sam melankoličan pa se sjetim DURE na 21 kn….. a sve je krenulo prije 1 godinu…. tko zna što nam donosi nova…..
A prevozi se avionom ili kamionom?
Ni slučajno vlakom kao u svim drugim državama…
Mislim da će prije ići dokapitalizacija ( koja je potrebna) , pa onda neki možebitni posao. E sad po kojoj cijeni , pitanje je ?
Mislim da mirovinci neće ulaziti u dokapitalizaciju po cijeni višoj od 10 kuna, s obzirom da u zadnjoj dokapitalizaciji po 20 kuna nisu bili zainteresirani.
Vidio istu stvar kod plesa danas… Možda su neki novi natječaji u igri pa je bila na testiranju?
http://defence-blog.com/army/iraq-looks-to-buy-hundreds-of-patria-amv-8×8-armoured-vehicles.html