DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

….pretenciozno do Buffetta, ali mi se sviđa !! Go ahead !!

Koliko sam shvatio danas bi moralo biti objavljeno FI???

Daj kad će više to izvješće da vidim što na je to Sipetić govorio….[smiley1]Sa izvješćem DDJM samo su napalili ljude a sad čekaj…

Novac je kisik burze!

Koliko sam shvatio danas bi moralo biti objavljeno FI???

Moralo je već biti objavljano – do kraja prošlog mjeseca… pošto nije onda ne mora nužno biti ni danas [smiley5]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Što ste nestrpljivi na dobre vijesti!!!! ][smiley2]

Kada bude biti će.

Najave su slijedeće:

“Očekivani rezultat poslovanja društava grupacije za 2006.godinu je dobit od 14 mil kn, te je održana stabilnost poslovanja, a broj zaposlenih se kretao unutar 2.100 radnika.”

Vaš linkhttp://www.duro-dakovic.com/aktualnosti/novosti/rijec_uprave_duro_dakovic_holdinga_dd/default.aspx[/url

La vita e bella!

Kad će već jednom to izvješće? Moram priznati da sam pomalo pesimist, jer od Belja je izašlo očekivano izvješće a cijena dolje. Bojim se da tako nebi i tu. Iako ja igram na duže staze, ovo odugovlačenje s izvještajem me živcira. No, u tom slučaju ću nadokupiti.

Kolika je dobit, gubitak, bio na kraju prošle godine?

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Kolika je dobit, gubitak, bio na kraju prošle godine?

Pa najava je bila 9 miliona za sam DDJH. Ako tako bude možemo očekivati cijenu prema dolje, kažem isto kao kod Belja. I ljudi isto očekuju veću dobit od najave. Ali dugoročno gledano ovaj rezultat nebi trebao uopće biti bitan.

Kako čudno kad se na DDJH ne trguje s barem 30 000kom dnevno?!![smiley1]
Tenkista ,opusti se malo!
Ova dionica će potegnuti tamo gdje bi i ti i ja volili,prema 300 kunjerosa i to još ovaj mjesec!

Novac je kisik burze!

Kad će već jednom to izvješće? Moram priznati da sam pomalo pesimist, jer od Belja je izašlo očekivano izvješće a cijena dolje. Bojim se da tako nebi i tu. Iako ja igram na duže staze, ovo odugovlačenje s izvještajem me živcira. No, u tom slučaju ću nadokupiti.

Pa kad izađe očekivano izvješće onde cijena ode dole,to je pravilo!Određeni broj ulagače realizira dobit i uzrokuju pad cijene,i onda poslije cijena opet krene gore ako očekivanja rastu…

Novac je kisik burze!

Ima li novosti o rezultatima[smiley2]

Kupnja ojačala,da nije netko slučajno vidio izvješće prije ZSE!

Novac je kisik burze!

New Report

Close