Daj kad će više to izvješće da vidim što na je to Sipetić govorio….[smiley1]Sa izvješćem DDJM samo su napalili ljude a sad čekaj…
Koliko sam shvatio danas bi moralo biti objavljeno FI???
Moralo je već biti objavljano – do kraja prošlog mjeseca… pošto nije onda ne mora nužno biti ni danas [smiley5]
Što ste nestrpljivi na dobre vijesti!!!! ][smiley2]
Kada bude biti će.
Najave su slijedeće:
“Očekivani rezultat poslovanja društava grupacije za 2006.godinu je dobit od 14 mil kn, te je održana stabilnost poslovanja, a broj zaposlenih se kretao unutar 2.100 radnika.”
Vaš linkhttp://www.duro-dakovic.com/aktualnosti/novosti/rijec_uprave_duro_dakovic_holdinga_dd/default.aspx[/url
Kad će već jednom to izvješće? Moram priznati da sam pomalo pesimist, jer od Belja je izašlo očekivano izvješće a cijena dolje. Bojim se da tako nebi i tu. Iako ja igram na duže staze, ovo odugovlačenje s izvještajem me živcira. No, u tom slučaju ću nadokupiti.
Kolika je dobit, gubitak, bio na kraju prošle godine?
Kolika je dobit, gubitak, bio na kraju prošle godine?
Pa najava je bila 9 miliona za sam DDJH. Ako tako bude možemo očekivati cijenu prema dolje, kažem isto kao kod Belja. I ljudi isto očekuju veću dobit od najave. Ali dugoročno gledano ovaj rezultat nebi trebao uopće biti bitan.
Kako čudno kad se na DDJH ne trguje s barem 30 000kom dnevno?!![smiley1]
Tenkista ,opusti se malo!
Ova dionica će potegnuti tamo gdje bi i ti i ja volili,prema 300 kunjerosa i to još ovaj mjesec!
Kad će već jednom to izvješće? Moram priznati da sam pomalo pesimist, jer od Belja je izašlo očekivano izvješće a cijena dolje. Bojim se da tako nebi i tu. Iako ja igram na duže staze, ovo odugovlačenje s izvještajem me živcira. No, u tom slučaju ću nadokupiti.
Pa kad izađe očekivano izvješće onde cijena ode dole,to je pravilo!Određeni broj ulagače realizira dobit i uzrokuju pad cijene,i onda poslije cijena opet krene gore ako očekivanja rastu…