DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://zse.hr/default.aspx?id=74448

5.9 milijuna kuna? Sto je to za Djuricu. Pa to sindikatlije spale na pelin u mjesec dana.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Kad nema poslova nije dobro, kad se dobivaju opet nije dobro, kad se ostvari dobit nakon kvartala gubitaka opet nije dobro, kad raste cijena dionice opet nije dobro.
Valjda biste bili sretni da duro propadne, ali kako nece propasti opet necete biti sretni.

Baš me zanima reakcija na ovo, zadnji put kod dobivenog posla je bilo maksimalno pretjerano.

Pojednostavljeno:
Recimo da Đuro radi s 20% marže iako znamo da su to za njih (barem za sada) mokri snovi.
To bi bilo 1.180.000 ili 16 lipa po dionici. Plati se porez 20% posto i ostaje 12 lipa po dionici.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Evo ti reakcije:):):)…mene samo zanima objava q3. Sekta

Ivane, izdrži!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Bas me zanima kolika je zarada na ovom tenku od 5mil kuna kad je jutros dionica porasla 5%?

Baš me zanima reakcija na ovo, zadnji put kod dobivenog posla je bilo maksimalno pretjerano.

Pojednostavljeno:
Recimo da Đuro radi s 20% marže iako znamo da su to za njih (barem za sada) mokri snovi.
To bi bilo 1.180.000 ili 16 lipa po dionici. Plati se porez 20% posto i ostaje 12 lipa po dionici.

A zarada danas tek 2 kn po dionici.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

http://zse.hr/default.aspx?id=74448

Đuro pokazuje zube .

Bas me zanima kolika je zarada na ovom tenku od 5mil kuna kad je jutros dionica porasla 5%?

tu je minus, čisti minus..nema zarade!

Evo ti reakcije:):):)…mene samo zanima objava q3. Sekta
.

Ivane , znam da je teško za gledat , ali mi smo uz tebe !

Dobar je nas Djuro.
Profitabilan, jak rast ugovora, sigurni partneri, odlicno pozicioniran i politicki neutralan.

Ja mislim da jedna dionica vrijedi barem 70 kuna fundamentalno a preko 100 tehnicki.

Ovaj ugovor od 6 milijuna kuna je prekretnica za firmu. Sada se stvari mijenjaju. To je to.

Ajmo Djuro mozes ti i vise!

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Dobar je nas Djuro.
Profitabilan, jak rast ugovora, sigurni partneri, odlicno pozicioniran i politicki neutralan.

Ja mislim da jedna dionica vrijedi barem 70 kuna fundamentalno a preko 100 tehnicki.

Ovaj ugovor od 6 milijuna kuna je prekretnica za firmu. Sada se stvari mijenjaju. To je to.

Ajmo Djuro mozes ti i vise!

LOL…e ti ćeš ko kokica puknuti…Drž se stari

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close