Pitance za one za i protiv….koliku cijenu očekujeta ako DDJH dobije posao sa Kuvajtom (znači 120 borbenih vozila. cca 200 mil. eura)…
ako dobiju-55 kn…ako ne dobiju-20 kn
Ako dobije posao onda je ovo možda fer vrijednost, a ako ne onda je ovo cijena sve samo ne realna i biti će svega…
ako dobiju posao, relano je 20 kn..ako ne, mogu ključ u bravu..
Što me ovo neodoljivo podsjeća na KORF iz onih depresivnih i sumornih dana kad je valjda 1% ulagača vjerovalo da će “ružno pače postati bijeli labud” i POSTAO JE. I opet 99% valjda misli da će Đuro ponovo na 25kn a 1% da će na 75kn ili više… 🙂
Što me ovo neodoljivo podsjeća na KORF iz onih depresivnih i sumornih dana kad je valjda 1% ulagača vjerovalo da će "ružno pače postati bijeli labud" i POSTAO JE. I opet 99% valjda misli da će Đuro ponovo na 25kn a 1% da će na 75kn ili više… 🙂
a zaboravljaš da je đuro odradio rast od 20 kn na skoro 60 kn, tj.od skoro 200% samo na “lijepe oči”???? ne bude li uskoro neki veliki posao da opravda ovu cijenu, ode ovo nazad na 20 kn
Ajd belupo , pametniji si kad šutiš .
tebi na žalost ni šutnja ne pomaže….
Što me ovo neodoljivo podsjeća na KORF iz onih depresivnih i sumornih dana kad je valjda 1% ulagača vjerovalo da će "ružno pače postati bijeli labud" i POSTAO JE. I opet 99% valjda misli da će Đuro ponovo na 25kn a 1% da će na 75kn ili više… 🙂
Mozes i meni računat u taj 1% -:)
Croatian firms are participating in Kuwaiti and UAE tenders for “next” APC programs, each valued at billions of euros.
a zaboravljaš da je đuro odradio rast od 20 kn na skoro 60 kn, tj.od skoro 200% samo na "lijepe oči"???? ne bude li uskoro neki veliki posao da opravda ovu cijenu, ode ovo nazad na 20 kn
[/quote].
Belupo ne lupetaj bez veze , koje ” lijepe oči ” ? Desio se preokret u poslovanju sa prvim pozitivnim kvartalom a tako će nastaviti i sa sljedećim kvartalima , tako da i bez Kuvaita možemo očekivati rast cijene , a sa Kuvaitom i trostruki rast u kratko vrijeme . Samo mi se čini da se ovdje piše negativno a istovremeno se kupuje .
a zaboravljaš da je đuro odradio rast od 20 kn na skoro 60 kn, tj.od skoro 200% samo na "lijepe oči"???? ne bude li uskoro neki veliki posao da opravda ovu cijenu, ode ovo nazad na 20 kn
[/quote].
Belupo ne lupetaj bez veze , koje ” lijepe oči ” ? Desio se preokret u poslovanju sa prvim pozitivnim kvartalom a tako će nastaviti i sa sljedećim kvartalima , tako da i bez Kuvaita možemo očekivati rast cijene , a sa Kuvaitom i trostruki rast u kratko vrijeme . Samo mi se čini da se ovdje piše negativno a istovremeno se kupuje .