Ova dionica je zakon, i dalje sam fasciniran da ljudi tako olako shvaćaju svoj rad ili naslijeđeni rad svoji roditelja…..pa ko može 10 kn u ovu dionicu uložiti….
Jedino zbog čega ovdje dioničari mogu biti sretni je što drugi dioničar baš i ne može van kada se sjeti pa će nastaviti sa marketingom. Otvoriš tab financije na mojedonice i jedino što nije crveno su prihodi i dug, stavke koje same po sebi ne mogu biti negativne.
Invest..pa je,mogli bi ponovo “zaroniti” na predstečajnu cijenu od 20kn jer jebiga brate mili nema nikakvih pozitivnih vijesti već krš i lom…auuuu koliko ovdje kao i na rivp ima frustracija i grižnje!
Ova dionica je zakon, i dalje sam fasciniran da ljudi tako olako shvaćaju svoj rad ili naslijeđeni rad svoji roditelja…..pa ko može 10 kn u ovu dionicu uložiti….
Nije ova dionica zakon već je zakon psihologija ljudi.
Kupovanje NEGATIVNOG kapitala u kompaniji koja je zadužena 10.387 % (da, ovaj broj je točno naveden!) je naprosto famozno!
Ali, zato ova dionica ima svog dobrog duha u liku i djelu jednog poznatog blogera!
Mislim da bi svi ponosni vlasnici ove dionice trebali u toplini svoga doma moliti za zdravlje i dug život dotičnog.
Koliko je samo on napravio za vas!
Za uvijek ste mu dužni!
Osobno, volio bih da vam cijena ode na 100 kunića (i više) pa da svi budete u velikom plusu.
Naša burza bi mogla i takvu glupost proizvesti.
Ali nema straha, samo što nije sklopljen unosni posao sa Kuvajtom…. 🙂
Ta priča je poznata iz 2005…2006….2007…. sami nastavite niz!
Posejdon..ukratko đuro do prošle godine i sada su dvije posve različite kompanije,slično kao gdje je država vlasnik ili je privatni kapital u igri…
amerikanec
činjenica je da ova firma ne proizvodi nikakvu dodanu vrijednost za dioničare, naprotiv, svakim danom se dug povećava.
dok je država vlasnik, a nema naznaka promjene, ne piše se dobro.
još samo čekam da CERP lagano počne prosipat svoj udjel (kao na Belju) pa da kontinuirano zatuca cijenu.
ea da nema blogera, ovu dionicu ne bi mogli ni prodat ni darovat.