DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stvar je u tome da to više nema nikakve veze sa normalnim, racionalnim burzovnim trgovanjem, nego je sve bazirano na principu “tko ima većeg”…..

A dok je padalo nije bila smijurija?

A jeste razmisljali da su mozda ovi koji imaju vece kolicine, procitali u izvjescu da se blize veliki ugovori, pa su se povukli sa prodaje? Ili to nije moguce? Dok se vi cudite…ja preko 100% u plusu 🙂

ma kakvi veći ugovori…da dobiju ne znam koje ugovore, rezultat kad se podvuče crta opet će biti 0 ili minus!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Netko stavio 5000 komada na ask, cijena 1000 kn.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

…to sam stavio za belupa i “dežurnu” ekipu katastrofičara, da vide kako prodaja jača…!

Ekipo smiješni ste.

Život je lijep!

Netko stavio 5000 komada na ask, cijena 1000 kn.
[/quote
Po 1000kn??

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

Oprostite , mali ispravak, nije " biježi". već " bježi "

Stvarno je ugodno vidjet da si u +40%
[/quote].

Preplavila me ugoda , a tebe ? 😌

ovdje vlada pravo ludilo.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Imam provjerenu informaciju, dijeli se dividenda, svatko dobiva po jedan tenkić! 🙂

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

A netko nesto ocito zna. Cuce se uskoro.

Nitko osim uprave ne zna tocno…ali onaj tko je citao izvjesca moze pretpostaviti…kao sto je bilo i za Patrije za UAE…
I cak u planu razvoja pisu i marze za Patriju…a opet je vezano za recenicu koju je Mazal rekao…da ce na Patrijama imati marzu kao da su oni razvijali Patriju tj kao da je to u potpunosti njihovo vozilo…

New Report

Close