Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,50 | 1,32% |
@alias
upravo to!, slicna stvar je bila i sa Adrsom…alias, nema smisla vise se truditi i objasnjavat…
A mozes li nam objasniti koja je poanta tvoga koristenja vise nadimaka, bananarama? Jel to da misle ljudi da si pametan ili da se osjecas manje jadan? Ili samo manipuliras?
Iako volis optuzivati za manipulaciju covjeka koji pise samo pod vlastitim imenom javno…
Je li smjesno da neko tko koristi vise skrovenih identiteta pokusava prodati mudrosti?
[/quote]
Gledajte, meni je ovdje zabavno jer covjek uvijek moze nauciti nesto novo sto ne valja.
Nemam vremena za vise nadimaka imam jedan, ovaj koji pise.
Nisam sitni kokosar na burzi, radim za velike firme i vjerujte mi, ovo radim iz dobre namjere.
Ono sto je jasno je da DDJH ne vrijedi skoro nista a ljudi zeljni rizika jer poistovjecuju rizik sa zaradom – igraju igru pod okriljem Vodje.
Ps. na njegov blog nisam isao godinama jer se nema sto dobro za vidjeti. Uvijek iste “sinergije”.
Mogu pisati sto zelim, moze me tuziti ako zeli, izvan njegovog reacha sam:)
Prejednostavan je.
Ps. ovdje bi se jako mogli lomiti zubi. q2 bi mogao sve iskristalizirati.
A mozes li nam objasniti koja je poanta tvoga koristenja vise nadimaka, bananarama? Jel to da misle ljudi da si pametan ili da se osjecas manje jadan? Ili samo manipuliras?
Iako volis optuzivati za manipulaciju covjeka koji pise samo pod vlastitim imenom javno…
Je li smjesno da neko tko koristi vise skrovenih identiteta pokusava prodati mudrosti?
[/quote]
Gledajte, meni je ovdje zabavno jer covjek uvijek moze nauciti nesto novo sto ne valja.
Nemam vremena za vise nadimaka imam jedan, ovaj koji pise.
Nisam sitni kokosar na burzi, radim za velike firme i vjerujte mi, ovo radim iz dobre namjere.
Ono sto je jasno je da DDJH ne vrijedi skoro nista a ljudi zeljni rizika jer poistovjecuju rizik sa zaradom – igraju igru pod okriljem Vodje.
Ps. na njegov blog nisam isao godinama jer se nema sto dobro za vidjeti. Uvijek iste "sinergije".
Mogu pisati sto zelim, moze me tuziti ako zeli, izvan njegovog reacha sam:)
Prejednostavan je.
Ps. ovdje bi se jako mogli lomiti zubi. q2 bi mogao sve iskristalizirati.
[/quote].
Svaka čast , pravi samaritanac !
Kakva nedosljednost. Jučer 4000 kom na bidu po 42,50 kao neka sigurnost, odmah porast cijene, danas ni traga nalogu pad. Ova ZSE je jad.
Kakva nedosljednost. Jučer 4000 kom na bidu po 42,50 kao neka sigurnost, odmah porast cijene, danas ni traga nalogu pad. Ova ZSE je jad.
Pa trenutno postoji samo jedna osoba koja je spremna ovo kupovati, ne znam što ste očekivali!?
Znam to ali me nervira 🙂
Da vidimo koliko će se ovaj put pretjerivati
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/XeWe5lDuT2M6209ulOhu0g==.pdf
Još vagona!
20 mil.
jučer i danas veći prometi?
Veci prometi, nadam se da ce imaoci ove dionice nesto zaraditi i da nije ovo samo napucavanje cijene prije izvjesca da se netko iskrca.
A mozda su i dobili neki dobar posao? Netko nesto sigurno zna.
Nemam dionice djure.
CERP je ispao iz TOP 10 pred tri tjedna. Milsim da su skoro pa vani skroz.