DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 22:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

evo ga, sad i izvješće na eng. dovodimo u svezu s rastom cijene! svašta sam viđao ali ovo…

Pa odi ti ulagati u Zimbabve pa da te vidimo oće li ti značiti štogod izvješće na engleskom ili će ti biti svejedno.

Ako ne razumješ, za strance mi smo Zimbabve i ne pričaju svi hrvatski.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

sve je to meni jasno, Kresso
ja samo prenosim što se imputira, a to je da je jedna druga kompanija, od objave izvješća na engleskom, rasla cjenovno i to znatno, pa sad ti meni reci, nije li to povlačenje paralele između izvješća na eng. i rasta cijene, dakle – preporuka?

Aha. Sad sam skuzio o cemu se radi ahahahaha. Genijalno

ZSE je i kod nas i u Zimbabveu!

Aha. Sad sam skuzio o cemu se radi ahahahaha. Genijalno

O čemu je riječ?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

A još veća je fora kada vidiš naslov na engleskom nakon lošeg dana na burzi… ZSE in black hahahahahaha

Vaš link …[/url]
Vaš link …[/url]
Vaš link …[/url]

(ps. nisam rasist 😀 )

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

@Ivan1902

Bloger je usporedio rast dionice RIVP s rastom koji bi se trebao dogoditi na DDJH-u zbog objave izvješća na engleskom. Kao od kad je RIVP objavio izvješće na engleskom dionica je skočila 25%. Ne znam dal je to smješnije ili ispod komentari koji kažu da misle kako bi DDJH zbog toga ipak trebao rasti malo više od 25%.

HAHAHAHAHAHAHAHA

LOM!!! 😀

Koji CAR!!!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

A još veća je fora kada vidiš naslov na engleskom nakon lošeg dana na burzi… ZSE in black hahahahahaha

Vaš link …[/url]
Vaš link …[/url]
Vaš link …[/url]

(ps. nisam rasist 😀 )
[/quote]

Hahahahahaha , ej čovječe koji si ti komedijaš , ne mogu se prestat smijat hahahaha , boli me stomak od smijeha hahahahaha pa ovo je nevjerojatno smiješno hahahahaha…….

sve je to meni jasno, Kresso
ja samo prenosim što se imputira, a to je da je jedna druga kompanija, od objave izvješća na engleskom, rasla cjenovno i to znatno, pa sad ti meni reci, nije li to povlačenje paralele između izvješća na eng. i rasta cijene, dakle – preporuka?

Nije bitna kvaliteta izvjesca nego da je na engleskom
Ma nije bitan rezultat nego ono drugo… nesto… buducnost… daleka… upitna
Vjerjujte mi, tko god pogleda izvjesce na engleskom, vrlo brzo ce ga i zatvoriti. Strani investitori jako dobro znaju sto zele i koji su im dozvoljeni rizici i gdje taj rizik mogu upotrebljavati.

Ovo je stvarno cirkus.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@Ivan1902

Bloger je usporedio rast dionice RIVP s rastom koji bi se trebao dogoditi na DDJH-u zbog objave izvješća na engleskom. Kao od kad je RIVP objavio izvješće na engleskom dionica je skočila 25%. Ne znam dal je to smješnije ili ispod komentari koji kažu da misle kako bi DDJH zbog toga ipak trebao rasti malo više od 25%.

To je tragicno.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close