DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 19:58
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ma sto cijena znaci ovdje?

Onome tko ne trguje – nista!

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ma sto cijena znaci ovdje?

Onome tko ne trguje – nista!
[/quote]

Hahahah amen brate… 🙂

Trenutno 47 kn. Mislim da je nakon silnih padova na ukljucujuci i dokap…najveca postignuta cijena bila 52 kn. Hocemo li to dostici?

Lijepo je vidjeti da DDJH ponovo zaposljava. Broj zaposlenih povecan u prvom kvartalu na 889 (krajem 2015. je bilo 872)

Razmislite tko bi mogao kupiti Đuru?

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Razmislite tko bi mogao kupiti Đuru?

Ako mu dovoljno plate, bilo tko.

Treba taj negativni kapital nadoknaditi.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Lijepo je vidjeti da DDJH ponovo zaposljava. Broj zaposlenih povecan u prvom kvartalu na 889 (krajem 2015. je bilo 872)

Lijepo na prvu ali koja je obrazovna struktura tog povećanja zaposlenih? Nemojte zaboraviti da to ima veze sa know how-om i znanjem a to pak sa dodanom vrijednosti koja donosi marže i profitabilnost…

A ovdje je riječ uglavnom o nisko kvalificiranoj i nekvalificiranoj radnoj snazi.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Jao kako me vesele ove dizertacije i analize…a iza toga nista. Vise radnika znaci i vise posla. Nije tu marza ne znam ni ja sta…ali bolje je zaradjivat malo, nego radit gubitak. Trend je vazan.

Jao kako me vesele ove dizertacije i analize…a iza toga nista. Vise radnika znaci i vise posla. Nije tu marza ne znam ni ja sta...ali bolje je zaradjivat malo, nego radit gubitak. Trend je vazan.

Nisam siguran da citamo iste izvjestaje. DDJH ima dobar gubitak na q1 a ima i oko 260 milijuna gubitka kroz zadnjih 5 godina.

O kojoj se to zaradi radi? Imate neke posebne izvjestaje pa da podijelite sa ostalima? Ili je to na blogu bilo napisano?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@domach ti uopce ne citas izvjestaje…to se meni cini…

@domach ti uopce ne citas izvjestaje…to se meni cini…

“Information cascade is the transmission of information from those participants who act first and whose decision influence the decisions of others….those who are acting on the choices of others may be ignoring their own preferences in favor of imitating the choices of others (sljedbenici)…… The empirical evidence indicates that information cascades are greater for a stock when information quality regarding the company is poor(DDJH).”

Avery and Zemsky (1999), Bikhchandani et al. (1992).

Lijepo na prvu ali koja je obrazovna struktura tog povećanja zaposlenih? Nemojte zaboraviti da to ima veze sa know how-om i znanjem a to pak sa dodanom vrijednosti koja donosi marže i profitabilnost…

A ovdje je riječ uglavnom o nisko kvalificiranoj i nekvalificiranoj radnoj snazi.
[/quote]
kao što rekoh, garaža
a opet, i Microsoft je krenuo iz garaže, s još manje zaposlenih :)))

New Report

Close