Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,50 | 1,32% |
Šta nije da su oni trebali izaci iz minusa 2014, a ove godine imati 100 mil plusa? Sad su stavili da će ove godine plus biti 10 mil. Kako su to onda dobro procjenili dunlop?
Što kažu fundamenti za ovu dionicu, ili ovdje ne vrijede fundamenti?
Kakvi je kaptal ovdje?
Kakavi su dugovi ovdje?
Koliki su minusi ovdje?
Lp
Pa zašto ruganje, pa čovijek svoje novce troši, ne tvoje ili moje, što se mene tiče može ih i zapaliti… dapače, nije ni ovo daleko od toga…
ma već sam napisao, nema razloga pljuvati, al što je nerealno, nerealno je. nisam imatelj dionica, i kao domoljub i Hrvat volio bi da svi zarade milijune na ovoj dionici, ako je Vama bolje i meni će biti, neposredno i posredno. A pogotovo ako DDJH za 5 godina bude perjanica RH gospodarstva sa 2 milijarde kuna prihoda….
al ja ne mogu i dalje vjerovat da Vi ne uključujete rizik države!, odnosno lokalnog HDZ-a, niste svjesni što su ti ljudi spremni napraviti….a investitora za DDJH nema, koji bi kupio dio od države….
Šta nije da su oni trebali izaci iz minusa 2014, a ove godine imati 100 mil plusa? Sad su stavili da će ove godine plus biti 10 mil. Kako su to onda dobro procjenili dunlop?
A sta nisi ti rekao da vise neces ovdje komenirat?
Pa zašto ruganje, pa čovijek svoje novce troši, ne tvoje ili moje, što se mene tiče može ih i zapaliti… dapače, nije ni ovo daleko od toga…
Amen
ma već sam napisao, nema razloga pljuvati, al što je nerealno, nerealno je. nisam imatelj dionica, i kao domoljub i Hrvat volio bi da svi zarade milijune na ovoj dionici, ako je Vama bolje i meni će biti, neposredno i posredno. A pogotovo ako DDJH za 5 godina bude perjanica RH gospodarstva sa 2 milijarde kuna prihoda….
al ja ne mogu i dalje vjerovat da Vi ne uključujete rizik države!, odnosno lokalnog HDZ-a, niste svjesni što su ti ljudi spremni napraviti….a investitora za DDJH nema, koji bi kupio dio od države….
Kad i ako država odluči prodati svoj udjel ili barem dio , ne brinite , naći će se kupaca .
Danas me zove frend i pita kakva je cijena Đure…ja mu kazem…da garant raste cim svako malo novi komentar, narocito onih koji nemaju dionice. Dodjem doma i imam sta vidjet 🙂
Pa evo, nove fundamente su tu vec izracunali. Strucnjaci za portfolio managment dali svoje misljenje.
A ovolike kolicine prolaze i cijena raste? Pa tko to kupuje?
Jasno je kao dan, da mali ljudi nemaju ovoliko novaca. Jer se Đurom trguje vec mjesecima…CERP ne moze prodavat ako nitko ne zeli kupovat. Kod nas se nakon 2 dana jaceg trgovanja burza ispuse, jer nema novaca. To se odlicno vidjelo na PRFC-u…prema tome, price kako se ljude nagovara i ostalo su g.lup.ost jer vecina ima zanemarivo male portfelje…
Ma sto cijena znaci ovdje?
Pa ovo je klasicni pump and dump.
Koliki je tek promet na PTKM bio – ogroman.
Niti jedan rast cijene, bez uporista u poslovanju nije odrziv.
Ovaj nije sigurno – bar po zadnjem izvjestaju.
Jos nije nitko odgovorio na moje pitanje o bajoslovnoj 2017.
Koliko je ugovora zapravo predoceno u ovom izvjestaju (zadnjem) i kada se zbroje koliko iznose? (imajte na umu da svi znani ugovori koji su vjerojatni moraju biti predstavljeni, pa nema isprike da “nije to sve”).
Koliko iznose svi ugovori i historijski koliko je to dobiti za ovu i slijedecu godinu?