DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Kresso
…ne mogu se sjetiti gdje je bila rasprava o modernizaciji tenkova, koliko kosta po tenku i kolika bi mogla biti zarada…pa cu malo to istraziti po ovoj temi unazad…i naravno arhivirat cu sve negativne komentare, pa kako bude vrijeme prolazilo i oni se pokazivali krivima, postati kontra argumente u obliku brojki…
A mozda i nekoga platim za taj posao, jer ce toga, imam osjecaj, biti jako puno.

Previse ste emocionalno vezani za ovu dionicu ( a i firmu). Posto je ovo jako volatilna dionica (a i firma) to bi moglo biti nezgodno.
[/quote]
Ja bi prije reko da je kolega FINANCIJSKI vezan za dionicu jer ju posjeduje, a ti itekako EMOCIONALNO. Pa je tako mnogo nezgodnija za tebe, jer…nije problem izgubiti lovu na dionicama, veci je problem kad peče unutra zbog emocionalnih problema… Tako da….ne brini ti za kolegu….pobrini se za sebe… 😉

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

@Kresso
…ne mogu se sjetiti gdje je bila rasprava o modernizaciji tenkova, koliko kosta po tenku i kolika bi mogla biti zarada…pa cu malo to istraziti po ovoj temi unazad…i naravno arhivirat cu sve negativne komentare, pa kako bude vrijeme prolazilo i oni se pokazivali krivima, postati kontra argumente u obliku brojki…
A mozda i nekoga platim za taj posao, jer ce toga, imam osjecaj, biti jako puno.

Previse ste emocionalno vezani za ovu dionicu ( a i firmu). Posto je ovo jako volatilna dionica (a i firma) to bi moglo biti nezgodno.
[/quote]
Ja bi prije reko da je kolega FINANCIJSKI vezan za dionicu jer ju posjeduje, a ti itekako EMOCIONALNO. Pa je tako mnogo nezgodnija za tebe, jer…nije problem izgubiti lovu na dionicama, veci je problem kad peče unutra zbog emocionalnih problema… Tako da….ne brini ti za kolegu….pobrini se za sebe… 😉
[/quote]

Emocije su po vama dakle skuplje od novca. Kako to mozemo kvantificirati ili zapravo samo pisete nesto tek tako?

Ps. odgovori na pitanja:

1. Kolika je ukupna poluga DDJH?
2. Gdje je taj BE?
3. Projekcije free cash flowa?
4. Kolika je ocekivana investicija u prastari capex?
5. Koliko upoce traje taj navodni ugovor?
6. Kolika je projekcija zarade kroz neto dobit i cash flow od cijelog projekta?

Imamo li ijedan odogovor ili samo pobozno vjerujemo u ovog purana?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

domach1984 , sjećati e li se kad je Rusija dobila sankcije , rublja devalvirala a Adpl počela tonut , kako vam je bilo . Kolko ste komentara napisali i gledali sve to sa nevjericom , a nitko , koliko se sijećam ,, nije se naslađivao sa tim niti pisao pakosne komentare na vaš račun . Dapače , bili su komentari podrške . Zato ne mogu razumjeti Vaš cinizam i pakost na ovoj temi već duže vremena i zajedljive komentare , jer to je nekorektno od Vas !

Koliko ja vidim Domach je postavio samo par vrlo konkretnih pitanja,ne vidim nikakvu provokaciju,ali naravno nitko od dioničara nema pojma što odgovoriti pa se napada forumaš a ne njegov post,stara priča.

"Only dead fish swim with the stream"

domaćine
ni ja ne vjerujem u ovog purana jer se slažem sa tvojim razmišljanjem. ali mi vrag nije dao mira pa sam na nagovor kolege kupovao na kraju 12/početkom 1.mj. prodao nakon nekih mjesec dana na skoro +50%. sad kad je pala ispod 30 kn upalo u košaricu podosta te izašao nakon desetak dana sa +25.vjerujem da je bilo dosta sličnih priča, jer je to već bio četvrti-peti val u nekoliko mjeseci. inače, mi to nije stil, ali u ovoj dosadi nije loše. opet čekam ispod 30 kn. ako dočekam dobro, ako ne opet dobro.

Ide DDJH na prodaju…

Koliko ja vidim Domach je postavio samo par vrlo konkretnih pitanja,ne vidim nikakvu provokaciju,ali naravno nitko od dioničara nema pojma što odgovoriti pa se napada forumaš a ne njegov post,stara priča.

nije to provokacija.. znate kad (gdje) bi bila provokacija? da ova ista pitanja postavi na ‘blogu’

tam se već špekulira s cijenom šta-ja-znam od 100 kn u sljedećoj dokapitalizaciji; što je nevjerojatno jer je za sličnu stvar, proklamiranje cijene u budućnosti, ukorio jednog komentatora da je ‘to špekulacija’?!
tako da Domach – dobra pitanja ali na krivom mjestu, rekao bih

Ako sam ja dobro pročitao; računica 10 mil dionica, vrijednosti po dionici 100 kn(zadnji dokap)…..
TK – 1 milijardu…..

Mislio sam da sam sve vidio, al ovo je stvarnooooooo

Ako sam ja dobro pročitao; računica 10 mil dionica, vrijednosti po dionici 100 kn(zadnji dokap)…..
TK – 1 milijardu…..

2,5 milijuna dionica.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Plus sadasnjih 7,5 mil dionica i dobijete MarketCap 1 milijardu. Probajte nesto zakljucit sami

TK – 1 milijardu…..

2,5 milijuna dionica.
[/quote]

Sada imaš 7,5 mil, i ako ide dokap 2,5 mil X 100 kn…. koliko je MCAP?

I sada vi recite da jedan ĐĐ vrijedi 1 MILIJARDU kuna!?!?!?, pa pogledajte dali to ima smisla….

Ako zarađuje 100 milijuna KN godišnje, jel onda vrijedi milijardu kuna?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

New Report

Close