DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ipak malo ili ništa od love ove godine. Ali ipak jako veseli da se kreće naprijed.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/ymePwnZYHXvpl6dCbfybAw==.pdf

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Da ali ovaj na 36,20 sa 10 000 kom nema straha.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Čini mi se da većina ljudi ovdje ne vidi veličinu priče.U vojnoj industriji zarada je puno veća nego u drugim sektorima iako i u njima očekujem porast profitabilnosti. Ako upadne posao od cca 300 komada patrie + oružane stanice biti će posla bar za tri godine a znamo tko su kupci.Tu se ne prodaje ispod cijene…

Pa šta se ne pohvalite!?Šta niste ovo toliko čekali a sad šutnja?Čestitke Đuri,neka napokon i ova HR industrija nešto zaradi vani.

Ajde da i Vi jednom pohvalite Đuru i čestitate mu :).)

Za sklapanje jednog vozila potrebno je tjedan dana. I nisu samo varioci zaposleni na sklapanju vozila…bit ce tu i tapetara 🙂

Ali najbolje je sto su i Mazal i predsjednik uprave Patrije rekli da ce i Đuro sudjelovati u ovih 600 vozila narucenih od UAE. (Ne znamo koliko je UAE na kraju narucila, natjecaj je bio za 600 vozila)

Pa ja bas razmisljam da bi vam to bilo najgore ako ih je ukupno trebalo biti 600, a vi dobili 10. bas mi nema smisla. Možda neka proba. Ali na vijestima je sad rekao da tek na kraju godine počinju. Tako da ima jos vremena dok se ovo vidi u bilanci. Do onda necemo znat dal od tu ima nekakve marže il sve po starom

@alias ali to ti se znalo od dana kada je Patria dobila posao, da nije 600 komada i da ce jedan dio dobit Đuro jer su tako oba predsjednika najavila. To nije nova informacija. Onda su “strucnjaci” govorili da ko zna hoce li Đuro ista dobit, da su to samo pric3. Sad kad je dobio, e sad je to mala narudzba…pa onda nece nista zaradit…itd…

Tebi bi isto trebalo biti u interesu da Đuro jako dobro zavrsi, jer ces i ti nesto naucit, umjesto da se bacas sa mostova.
Ako si uvijek i pravu, to znaci da sve znas.

Sa arapima se nikad ne zna…to je jasno ko dan…tako da 600 komada, moze bit a i ne mora…ali sa druge strane, bas da naruce 600 a kupe par desetaka…mi isto nema smisla. Sta mozes sa par desetaka komada? Citao sam na forumu koji se bavi vojnom tehinkom i ljudi koji su radili u vojsci, da sa par desetaka vozila prakticno nista ni ne mozes. Postoje standardi koliko je potrebno za sto.
E sad da li tu opet postoje neki razlozi, to ne znam…

Ako na 10 kom imamo ovaku reakciju na burzi, sto bi tek bilo ako bi bila jedna nula vise?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Nisam bas shvatio poantu. No nema veze. Cesto kazem, na kraju se mrtvi broje. Moja teorija koja je vrlo jednostavna je da nije poanta dobiti posao nego na njemu zaraditi. To je problem naših kompanija. Jučer sam postavio i trošak materijala i trošak rada pa evo opet tu da postavim da ljudi vide o čemu se radi. Znaci ideja je da sve što proizvode je nula % marže. Sve, ali bas sve pojedu samo materijal i radnici. A znaš zašto? Jel nemaju svoju pamet. Jel nemaju inžinjere koji izmišljaju kako materijal pretvoriti u nešto što vrijedi 5 puta više od tog kupljenog materijala. Posao DDJH-a se kreće otprilike ovako. Kupiš željezo, platiš radnike i energiju da sastaviš proizvod koji si napravio i onda taj novac podjeliš s Patrijom koja nije napravila ama baš ništa. Pa ja bi im dao svih 600 vozila da mi rade. Ni ti Finci nisu bas pametni. Kad ja nađem na mom poslu, kao što je bilo ovdje oglas za 50 varioca, da se u DDJH-u traže stručnjaci za mehaniku, statiku, robotiku itd, ja ću reći; e sad firma ima neku ideju i budućnost. Ovako kako vam drago. Uživajte u mrvicama dok drugi zarađuju i budite sretni. Već sam to pokušavao objasniti ali bez pomoći. Ja to tako vidim. Dobro si vikend rekao, možda i griješim. Pričekajmo zato iz kvartala u kvartal kako će se situacija razvijati. PAMET JE SVE, IMOVINA NIŠTA. ahahaha

I vjerujte mi jos nesto. Vise ce te zaraditi na janafovim spremnicima nego na partijinim oklopnjacima

Pa šta se ne pohvalite!?Šta niste ovo toliko čekali a sad šutnja?Čestitke Đuri,neka napokon i ova HR industrija nešto zaradi vani.

Ajde da i Vi jednom pohvalite Đuru i čestitate mu :).)
[/quote]

Zašto ne bi pohvalio ako je zasluženo:)?Već sam rekao da ovo pratim iz hobija,iako je ovo tek početak,i da ostane na ovome skoro pa beznačajno,(čak i zaista drastično povećaju profitabilnost)opet je ovo prvi ugovor za inozemstvo nakon 25 ili koliko već godina, te otvara vrata za nove narudžbe.
Ako bude tako koristi ćemo imati svi,dioničari,ZSE,građani, jer smo dobili izvoznika koji ne paratizira,odnosno tračak optimizma u ovoj depresivnoj državi toliko svima potreban.

"Only dead fish swim with the stream"

New Report

Close