DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fijuuu, netko se iskipao do 35 kn! ne bi me čudilo da za koji dan cijena opet ode ispod 30 kn

Ignore: KressoM, delux

Jedna stvar je činjenica od 12 mjeseca ugovoreno preko 465 miliona kuna poslova a tek smo u 4 mjesecu a pred nama je još nekoliko ogromnih projekata u kojima za Đuru ima posla.Sretno svima

14.04.2016 09:24
Đuro Đaković Holding d.d. – Obavijest o sklopljenom ugovoru
05.04.2016 13:14
02.03.2016 09:38
Đuro Đaković Holding d.d. – Obavijest
19.02.2016 12:58
15.02.2016 11:39
29.01.2016 15:44
Đuro Đaković Holding d.d. – Priopćenje za javnost
07.01.2016 14:27
Đuro Đaković Holding d.d. – Priopćenje za javnost
07.01.2016 13:35
16.12.2015 14:46
Đuro Đaković Holding d.d. – obavijest o sklopljenom ugovoru o kupoprodaji poslovnih udjela
11.12.2015 11:09

opet Patrioti plaćaju po 40, a prodavati će po 25 nakon izvješća, Džaba đuri poslovi, kada sve rade s minusom, zato su i dobili natječaj

Meni ovo nije nikakvo iznenadjenje…jer je Mazal javno rekao da ce ove godine imati u sva 4 segmenta popunjene kapacitete…treba pratit sta govori uprava a ne forumski strucnjaci

I ono sto sam rekao…da Đuro dobije posao od milijardu eura, oni ce reci da tu nema zarade…ni u vagonima nema zarade…u nicemu.

Ali sada cemo kroz iduce izvjestaje to konkretno vidjeti, nema vise bauljanja.

Jel netko govorio kako su planirali milijardu ove godine a kao “eto sad su smanjili plan na 700 milijuna?”

sve mi se čini da se je za ovaj ugovor znalo i ranije. no nakon jučerašnjeg baljezganja u saboru onog uhljeba ćosića moralo se je izaći u javnost argumentirano. za sad 2:0 vode investitori protiv politike.

naravno da se znalo, Verdi!
sad je jasnije zašto se čistilo sve do 40 kn s tolikom sigurnošću (čitaj: volumenu)
no opet, veliki igrači su znali a mali ne; iako se mora obavijestiti na burzi o svim saznanjima!

mene više bihevioralno zanimaju neke stvari oko burze pa sam s čuđenjem gledao kada je krenuo ovaj zadnji val nakon dokapa, od 20 kn prema 40 kn a to je trajalo negdje od 11/2015 do kraja 02/2016
kao krdo, sipala se lova u Djuru šakom i kapom, tako da je već tada sve bilo jasno
evo baš gledam na MDionice, rijetko koji dan u tom periodu završio s prometom ispod 100k, išlo i do 700k, pa 800k
po valuacijama koje su, tada je izgledalo tako, sumanute
mislim da je alias potpuno u pravu kad kaže da je svijet krojen za velike, a ostalima – mrvice
do neke nove revolucije

Ja mislim da je ovo za UAE…

Sve 5 ali više je faktora zašto dionica ni u ovom pokušaju neće ići preko 40 kn. Prvo otpor je tu ogroman i probiti će ga jedino prvi pozitivni kvartal i to ako se do tada riješi pitanje cijene dokapitalizacije.

Drugo politika se umiješala, rade ega, čiji je jači. Poznavajući perfidnost političara bit će ovdje svega i dok se taj dio neizvjesnosti ne riješi ne dirati.

Treće dokap koji bi mogao ići i po 20, po 30 ali i po 40 također će ovisiti o politici jer će se državu pitati novce a državu vodi HDZ. A dotični koji je pokrenuo saborsku raspravu jučer je u HDZ-u.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ovaj posao je sam + 26 mil eura, natječaj na kojem je Đuro nositelj još nije ni završen.

A ministar je iz MOSTA…a njega se isto nesto pita…
Ali se nacelno slazem…politiku treba maknuti jer inace ni cijena nece ici gore
Mislim da dokap nece ici pp vise od 40 jer cijena na burzi je niza. A zbog dokapa sigurno nece na 60… 🙂

Koliko vidim, sada je 37 kuna, opet će velika većina izgubiti novce ovdje.
Volio bih da ne budem u pravu kao x puta do sada na DDJH.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

a viđe potpore na “kupnji”: 10.000 komada na 26 kn i 10.000 komada na 24 kn, hahaha

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

New Report

Close