DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ostalo je jos 2.5 milijuna dionica za dokap…mislim da ne bi trebala nikako biti vise do 30…realno 20. Znam ja da su moguci poslovi na vidiku…ali ako bude 60kn…kako je netko spomenuo…neka su kupuju sami po toj cijeni. Za tu cijenu bi trebali imati u ruci, barem ugovor o modernizaciji tenkova

….i 100 komada od za sklopit UAE… 🙂

Po 20 neće ići, 30 najrealnije a po 40 bi moglo ići kao optimističnija verzija.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Istina, ali po meni bi realno bilo 20…jer ipak su ugovori jos u zraku. Ili da se barem jedan ozbiljan potpise.

Ajmo……….

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/xdiZjBpzjPbDUypjmeCjbg==.pdf

Otvorilo :)))))

Pa šta se ne pohvalite!?Šta niste ovo toliko čekali a sad šutnja?Čestitke Đuri,neka napokon i ova HR industrija nešto zaradi vani.

"Only dead fish swim with the stream"

Evo Vam u Saboru, Q1 2016, minus 11 mil kuna….polako se smanjuje, 2047 godine će biti 1 milijun kuna dobiti….

Ode BV u minus.

Zrelo za novi dokap…
[/quote]

to je najtragičnije – dobivaju nove poslove, a samo rade dodatne gubitke!!!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

cestitke djuri , nadam se da to nije kraj u knjizi narudzbi i da ce toga biti jos vise 🙂

nemam dionice, zanima me koliko prihoda godisnje oni moraju napravit da bi poslovali pozitivno ?

Svaka cast..lijepo za vidjet. Podsjeca na neka davna vremena. Oprez samo na ovog sa 10 000 na bidu.. tesko da je tu zbog kupnje

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Eto, konačno da je došao i taj dan, sad je sve ili ništa.

Ako ovo ne iskoriste za konačan oporavak, mislim da im ni dragi Bog onda više ne može pomoći!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Obožavam ovakve trenutke kada se sve trči-laži tehničke analize kvazi-stručnjaka raspadnu u pet minuta. 🙂 🙂 🙂

@havi

Prihodi su tu najmanje bitni,Đuro nema nikakvu profitabilnost,tako je bilo do sad pa i u prošlosti kad su prihodi bili puno veći.Sve ovisi o maržama i koliko je uspio racionalizirati proizvodnju,
Btw. ne spominje se za koje su tržišta ta vozila?

"Only dead fish swim with the stream"

New Report

Close