Ostalo je jos 2.5 milijuna dionica za dokap…mislim da ne bi trebala nikako biti vise do 30…realno 20. Znam ja da su moguci poslovi na vidiku…ali ako bude 60kn…kako je netko spomenuo…neka su kupuju sami po toj cijeni. Za tu cijenu bi trebali imati u ruci, barem ugovor o modernizaciji tenkova
Po 20 neće ići, 30 najrealnije a po 40 bi moglo ići kao optimističnija verzija.
Istina, ali po meni bi realno bilo 20…jer ipak su ugovori jos u zraku. Ili da se barem jedan ozbiljan potpise.
Pa šta se ne pohvalite!?Šta niste ovo toliko čekali a sad šutnja?Čestitke Đuri,neka napokon i ova HR industrija nešto zaradi vani.
Evo Vam u Saboru, Q1 2016, minus 11 mil kuna….polako se smanjuje, 2047 godine će biti 1 milijun kuna dobiti….
Ode BV u minus.
Zrelo za novi dokap…
[/quote]
to je najtragičnije – dobivaju nove poslove, a samo rade dodatne gubitke!!!
cestitke djuri , nadam se da to nije kraj u knjizi narudzbi i da ce toga biti jos vise 🙂
nemam dionice, zanima me koliko prihoda godisnje oni moraju napravit da bi poslovali pozitivno ?
Svaka cast..lijepo za vidjet. Podsjeca na neka davna vremena. Oprez samo na ovog sa 10 000 na bidu.. tesko da je tu zbog kupnje
Pozdrav
Eto, konačno da je došao i taj dan, sad je sve ili ništa.
Ako ovo ne iskoriste za konačan oporavak, mislim da im ni dragi Bog onda više ne može pomoći!
Obožavam ovakve trenutke kada se sve trči-laži tehničke analize kvazi-stručnjaka raspadnu u pet minuta. 🙂 🙂 🙂