@verdi radi Đuro punom parom…do sada su ugovorili 560 milijuna kn, a cilje je 700 milijuna. Dodamo li ovih 81, dobijemo zbrajanjem 560 i 80 = 640…znaci jos 60 i plan za ovu godinu ostvaren…a ako upadne jos Kongsberg, nesto UAE Patrije…mi smo na konju…
Pa lagano cekamo odluku Kuwaita…i reakciju dezurnih dusebriznika i experata za ulaganja
@ivanoreskovic
Potpisujem svaku rijec. Upravo tako.
Veseli me kad bilo koja dionica na ZSE raste i kad ljudi zaradjuju. Konacno, ima nas svega 2.000 aktivnih malih ulagaca i ne treba biti jalov na tudju zaradu, pa makar bila i debelo spekulativna.
Ovdje me samo deprimira sto na ZSE “dobre prilike” nisu blue chipovi koji svoj rast trzisne vrijednosti temelje na poslovnim rezultatima i trenutnom stanju bilance, vec poduzeca koja imaju jednaku sansu ispusiti kao i dobiti. Naravno da veci rizik znaci i vecu zaradu ili totalni pusing, ali zalosno je da nase trziste aposrbira samo takve slucajeve, dok druge zanemaruje.
P.S. sretno svima u DDJH, nadam se da ju vise necemo vidjeti na 30, a kamoli 20kn. I daj Boze da dobijemo poslove na Bliskom Istoku.
Ljudi e ovakve rasprave zelim. A ne stalno podbadanje i ostalo. Nije mi jasno da to uopce pustaju na forum.
Ja npr ne vidim po komentatorima da su sretni sto netko zaradjuje na Đuri. A vidim da se na Viaduktu ne zale. Tamo ne jamraju, kao ni na hhld. Đuro je trn u oku. Nije mi jasno da nitko nije kupio i zaradio na toj euforiji. Jer to isto radite na drugim dionicama…al valjda gdin-ovo smrdi, pa vam je ispod casti.
A da li ste mozda razmisljali da je ljudima pun kufer zarade od 10-20% na nekoj dionici a na drugoj je u minusu 25%, pa zato traze rizicne prilike na kojima mogu zaraditi 2 ili 3 puta vise?
Zasto netko ne bi riskirao sa jednim dijelom svog portfelja?
Kad procitam komentare, nikako nemam dojam da nitko sretniji od vas ako Đuro uspije. Vi odgovarate ljude da kupuju, ali zelite Đuri da uspije. Cudno.
E upravo zato jer moze bankrotirat, zato ima sanse za veliki rast…veliki rizik – sansa za veliki dobitak
Đuro neće bankrotirati sve dok ima vjernih dioničara koji će ga dokapitalizirati svaki put kad zagusti (kao i još jedno poduzeće u državnom vlasništvu koje kotira na burzi).
to je to…vrh ..
to je to…vrh ..
Je li vrh ili vršna cijena ?
Je li vrh ili vršna cijena ?
[/quote]