DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.11.2024. u 05:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,40
3.080
200
15,60
17,50
1,32%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

🙂

Ne znam hoce li mi dopustit link

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1665267227060223&id=100007308840171

mislim, nije nemoguće da jednog dana, možda i 2016 zavše godinu na pozitivnoj nuli. alo doista, kao što reče kolega paćenik odmah gore, pa oni moraju raditi deset godina kao apple da opravdaju ovu cijenu. bloger inače ima nenadmasan nos za dionice, ali tvrtke u državnom vlasništvu, ti ne vrijede pravila ekonomije jer jenostavno radio-ne radio plaća ide dok sve ne ode u lijepi honduras. kad ljudi svako jutro dolaze na posao s takvim stavom, rezultat je 5 posto kapitala, 95 posto duga.
[/quote]

Mozda mu ovaj puta prodje sa drzavnom firmom 🙂

http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/uae-nabavljaju-borbena-oklopna-vozila-patria-amv/

Evo malo materijala…za hejtere

Vikend. Dva pitanja. Koliko je do sad ovakvih članaka bilo na defenderu? drugo: Dal bi kupio neku drugu dionicu da ima ovakve pokazatelje? Hejteri? To necu komentirati

Normalno da objavljuju ovakve clanke i poslovne planove. Na temelju toga traze dokapitalizaciju za lagano trosenje tudjih novaca

Evo mene opet, s vremena na vrijeme..

Ljudi moji ovo nije normalno.
Evo ukratko stanje, ako se za ovu dionicu uopće smije upotrijebiti riječ " stanje ".

2015. tvrtka je spržila 7,9 kuna po dionici tako da vam je novi book 1,28 kuna.
Bome ovo se trenutno trži na 25 booka.
ROE za 2015. je – 616 % . Evo i to je moguće nisam to dugo vidio, ali evo ga, bravo uprava.
Dug se hvala Bogu povećava, pa je tako trenutno omjer dug/aktiva na ogromnih 95 %

Gospodo draga, iliti drugovi i drugarice, jer takvi očito upravljaju ovim društvom, ovdje je EBITDA negativan i dalje.

Ova cijena na burzi je velika prevara samo mnogi to ne shvaćaju, nažalost.
Da sam ja dioničar skupština bi imala zagarantiran show, nadam se da postojeći dioničari ne šute na skupštini društva.

Može li gore od ovoga?
Tvrtka bi trebala biti profitabilnija od Applea i to godinama da opravda uopće ovu cijenu, na našem tržištu je stvarno moguće svašta.

lp

Pa zašto raspravljaš ako nisi dioničar ? Inače zanimljivo je ovdje , čim dionica počne rasti odmah se javljavju razno-razni ” samaritanci ” sa savjetima i objašnjenjima . Ali zanimljivo , što se oni više trse objasnit neko kupuje i dionica raste . A možda jednostavno kasne sa ulazom :):):)

@alias i ostali, niste razumjeli. Pa upravo sam vam i postao ovaj clanak jer vec unaprijed znam na sta cete se nakacit. I zato kazem da ovdje imate dokaz za svoje krivnje.
@alias sve sam ti objasnio vec prije na ovoj temi i jucer u privatnoj poruci…

Ovakve dionice ne kupujem, ali za 1 se uvijek nadje mjesta…ali kako ste vi ionako svi trejderi, ova vam je bila idealna prilika da barem 3-4 puta jako dobro zaradite. Ali pretpostavljam da ste pre posteni da bi druge na burzi nasanjkali.

Koliko je vec ovakvih neutemeljenih rastova bilo? Uvijek se pojavi clanak, ali od toga nista ne bude. Iskreno se nadam da ce se zelje ovaj put ostvariti. To bi bilo dobro za djuru, dionicare, gurua i drzavu. Plan poslovanja im je preambiciozan da bi ih shvatio ozbiljno.Vrijeme ce pokazat

Ma nisam ja trejder. Vrlo rijetko kupujem. I nikad na temelju glasina. Nema veze. Vama dobro. Meni loše. Idemo dalje, kako je sanader znao reci

idemo na, alias, idemo na. nema ćaće više, sad je tim

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ali ima jedna vrlo zanimljiva stvar. Još je do sada nikad nisam vidio u izvješćima. A to je da kapital iznosi 4,7 milijuna kuna, i sigurno će u 1Q gubitak dovesti taj kapital u negativu. Koliko ja znam računovodstvo taj "fenomen" se zove gubitak iznad visine kapitala. Drugim riječima taj gubitak se knjiži u stavci aktive, jer kapital više uopće ne postoji 🙂 Zanimljivo. Šta gosp Bakić sad ne izračuna P/B x P/S? Koje mi neefikasno tržište imamo. Ima Bakić pravo. Brzo će se ovdje snovi rasplinuti. Kao na petrokemiji. Molim ljude koji su u ovoj dionici da mi iskreno odgovore na ovo pitanje. Šta bi ste napravili da naletite na dionicu koja ima ovakve pokazatelje, a da trenutno niste u njoj? Bi je kupili? Dionicu kojoj je cijena tu gdje je samo zbog priči, a ne zbog poslovanja. Budite realni. Trebati će opet netko prodavati nešto da ponovo dokapitalizira. Po 10.

Na BV od 1,29 tj P/BV =32,50 :1,29 = 25 …dokapitalizacija po 10..tko možda jedino država,može i po 60.S obzirom na poslovanje ne vrijedi više od jedne lipe.oOvo je višestruko lošije od PUNT.
Kako bi trebalo napraviti dokapitalizaciju.
Prvo bi sadašnji vlasnicima deset dionica trebalo pretvoriti jednu pa bi BV bio 12,9.A onda bi svim dioničarima trebala biti omogućena dokapitalizacija po 10. pa bi se možda neki i upecali.
Prema fundamentalnim pokazateljima mislim da je i jedna kuna previše za vjerovatno najlošiju firmu na ZSE.Ovo ćudo pod svaku cijenu treba privatizirati i to na način da država svoj paket proda za 1/jednu kunu/,ne za svaku dionicu po kunu,nego cjeli većinski paket za jednu kunu.

Ne razumijem zašto kupujete ovakvu dionicu.Ili mrzite svaki kapital,pa i svoj?????

Puno toga što pišete stoji, ova je dijonica tu gdje je (i rasti će) zna se zašto. Imamo eklatantan primjer KTJV-R-A koji ide u dokap po 50 kn čini mi se a cijena ne može prebaciti 20 kn jer nema tko da gura. Znam samo da je Đukan probio 33 kn i da postoji šansa da krene dalje ovaj puta… u svakom slučaju držati na oku.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Puno toga što pišete stoji, ova je dijonica tu gdje je (i rasti će) zna se zašto. Imamo eklatantan primjer KTJV-R-A koji ide u dokap po 50 kn čini mi se a cijena ne može prebaciti 20 kn jer nema tko da gura. Znam samo da je Đukan probio 33 kn i da postoji šansa da krene dalje ovaj puta… u svakom slučaju držati na oku.

Odlican primjer

Odobrite zahtjev za prijateljstvom, da Vas možemo čitati prije odobrenja administratora! Hvala!

New Report

Close