Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,50 | 1,32% |
minus nije bitan. bitni su moguci poslovi i moguca bilanca nakon naplate istih, 2025.
gledaj u buducnost, ulazi u sadasnjosti 🙂
Jel to godišnji gubitak 60 milja?
to je radi lakšeg računanja, da mogu u dokap po 60,00 bit će puno interesa
Evo priopćenja iz Đure, sve sažeto http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/UfcXnmJSRHcg6AbbbHpGUw==.pdf
ako ovo ostane iznad 33 ima prostora za daljni rast.
p.s. izgleda da neće 😉
A izvještaj je : “Čekaj mag*re da trava naraste”
Super mi je kad se kao relevantni uzimaju planovi predstečajnih nagodbi ili planovi drž. firmi pred dokapitalizaciju…
Dakle, po novome planiraju ukupne prihode u 2016. u visini 700mil kn, EBITDA 50mil i neto dobit 11mil kn.
Prema onom izuzetno relevantnom planu, prihodi su trebali iznositi 1136mil kn uz neto dobit 104mil kn…sad idu razna opravdanja kako će sve to doći, samo malo kasnije…
Kad nemaš rezultate, uvijek imaš nadu
@diokidina
Ajde pročitajte šta sam ja sve nedavno napisao pa mi lijepite linkove. Jesam i tad istaknuo da uvijek rade s domacim partnerom. Jer ste vi postavili Litvu i Patriju. Ja napisao i za njih da će najvjerovatnije uzeti partnera iz Litve. Da svugdje tako rade. Pa i u Americi su uzeli Lockheed Martin itd. Ne znam da li ste smješniji ovdje ili na blogu. Nitko niti jednu informaciju nije stavio koliko poljska dnevno može složiti tih vozila, nego je konstatacija svih vas da; "sigurno ne mogu toliko koliko se traži". Nigdje na ni jednoj dionici nema toliko poluinformacija i neozbiljnih zaključaka kao na ovoj. Konstatacija na blogu; sigurno poljaci ne mogu slagati dovoljnom brzinom, pa će najvjerovatnije uzeti još i DDJH. A nigdje u tekstu ne piše koliko ih koje godine moraju isporučiti, koliko ih godišnje poljaci mogu napraviti, koliko ih finci godišnje mogu napraviti niti koliko ih već imaju napravljenih. A još manje se spominje DDJH. Ja bi to svakako provjerio prije nego bi stavljao etiketu "sigurno".
Poljaci su od 2003 do 2011 napravili 670 komada, znači rade oko 60 komada godišnje i to im je glavna prednost. Osim toga njihova verzija je najbolje oklopljena i preživjela je vatreno krštenje u Afganistanu, znači dokazano dobre. Napali su ih par puta, ali sva vozila su se vratila u bazu unatoč pogotcima. Također UAE su koliko znam tražili montažu ruske kupole sa BMP-a na Patrie, a Poljaci s obzirom da su imali BMP u naoružanju vjerovatni to lakše odrađuju.
bože moj, kakva je ovo spalionica novca. da ovdje nema blogera, ovo bi bilo na 3 kn. jednog dana kad i on prizna neumitnu istinu, bit ćemo i na 3 lipe. i ti ljudi , ti uhljebi i paraziti koje privatni sektor nije htio niti vani mogu naći posao, oni vode duru dakovića i svake godine obecavaju bolji život. i ljudi im vjeruju. nemres bolivit.
Evo mene opet, s vremena na vrijeme..
Ljudi moji ovo nije normalno.
Evo ukratko stanje, ako se za ovu dionicu uopće smije upotrijebiti riječ ” stanje “.
2015. tvrtka je spržila 7,9 kuna po dionici tako da vam je novi book 1,28 kuna.
Bome ovo se trenutno trži na 25 booka.
ROE za 2015. je – 616 % . Evo i to je moguće nisam to dugo vidio, ali evo ga, bravo uprava.
Dug se hvala Bogu povećava, pa je tako trenutno omjer dug/aktiva na ogromnih 95 %
Gospodo draga, iliti drugovi i drugarice, jer takvi očito upravljaju ovim društvom, ovdje je EBITDA negativan i dalje.
Ova cijena na burzi je velika prevara samo mnogi to ne shvaćaju, nažalost.
Da sam ja dioničar skupština bi imala zagarantiran show, nadam se da postojeći dioničari ne šute na skupštini društva.
Može li gore od ovoga?
Tvrtka bi trebala biti profitabilnija od Applea i to godinama da opravda uopće ovu cijenu, na našem tržištu je stvarno moguće svašta.
lp
Prvi glas da su poljske verzije jedine dobre, i da drugi ne znaju napravit BOV kao oni, iako je Patria ta koja je vlasnik. Ajd super. Sad znamo da ove Đurine verzije nisu na toj razini. Kao sto ni npr BMW koji se radi u Americi i Njemackoj nije isti auto, vec je samo ime isto.
Ali ima jedna vrlo zanimljiva stvar. Još je do sada nikad nisam vidio u izvješćima. A to je da kapital iznosi 4,7 milijuna kuna, i sigurno će u 1Q gubitak dovesti taj kapital u negativu. Koliko ja znam računovodstvo taj “fenomen” se zove gubitak iznad visine kapitala. Drugim riječima taj gubitak se knjiži u stavci aktive, jer kapital više uopće ne postoji 🙂 Zanimljivo. Šta gosp Bakić sad ne izračuna P/B x P/S? Koje mi neefikasno tržište imamo. Ima Bakić pravo. Brzo će se ovdje snovi rasplinuti. Kao na petrokemiji. Molim ljude koji su u ovoj dionici da mi iskreno odgovore na ovo pitanje. Šta bi ste napravili da naletite na dionicu koja ima ovakve pokazatelje, a da trenutno niste u njoj? Bi je kupili? Dionicu kojoj je cijena tu gdje je samo zbog priči, a ne zbog poslovanja. Budite realni. Trebati će opet netko prodavati nešto da ponovo dokapitalizira. Po 10.
🙂
Ne znam hoce li mi dopustit link
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1665267227060223&id=100007308840171
🙂
Ne znam hoce li mi dopustit link
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1665267227060223&id=100007308840171
mislim, nije nemoguće da jednog dana, možda i 2016 zavše godinu na pozitivnoj nuli. alo doista, kao što reče kolega paćenik odmah gore, pa oni moraju raditi deset godina kao apple da opravdaju ovu cijenu. bloger inače ima nenadmasan nos za dionice, ali tvrtke u državnom vlasništvu, ti ne vrijede pravila ekonomije jer jenostavno radio-ne radio plaća ide dok sve ne ode u lijepi honduras. kad ljudi svako jutro dolaze na posao s takvim stavom, rezultat je 5 posto kapitala, 95 posto duga.