Ali ovdje pise da ce taj posao dobiti Poljaci. Jucer mi njih, a danas oni nas 🙂
Ali nije mi jasno, jer je Đuro isao na taj natjecaj, a ne poljaci
Nije,nego je Patria odabrala Poljsku..Patria ima pravo birati partnera,tko je pažljivo čitao mogao je primjetiti da je Đuro uvijek spominjan kao mogući partner.
Što se tiče Kuvajt…sretno,ti razmišljaju jedno 20 godina za tenkove M84 pa još ništa.
Clanak kaze, kako njima to treba sto prije. Pa je logicno da bi poljaci i đuro brze sastavili ta vozila nego da ih sastavlja samo jedna tvrtka.
Kuvajt je nedavno odobrio novac za vojne projekte
http://www.tacticalreport.com/view_news/Kuwait:-A-flexible-budget-for-military-spending/4877
Ma nista to…ako ne dobiju, nasi investicijski “gurui” su znali. Ako dobiju, onda nista nece zaradit…tako da raspravljat o tome ne ma smisla. Kad si netko zatrubi u glavu da je to lose, nema toga tko ce mu dokazat suprotno. Cak i kad brojke budu pokazale drugacije…
Ako ovako raste kad Poljaci dobiju sta bi tek moglo biti ako DDJH dobije Kuvajt? 🙂
Ovdje vrijedi ona kao nedavno kod FEDa i jobs reporta u USA – “Bad news is good news…..and good news is excellent news….”
evo nedavno sam pitao zašto bi uzeli hrvatsku, a ne poljsku ili sloveniju s kojom su radili borbena vozila i vi mi prodavali svakakve price. sad uzeli poljake koliko vidim. šta sad? i opet vi da će dio u ddjh. svakakve price prolaze ovdje