Ako je neka stara zgrada i još ako trenutno niej važna za svakodnevno poslovanje (proizvodnja), a osigurani su možda to i nije tako loše
Ova zgrada ne pripada u DDJH. Ta zgrada pripada privatnoj tvrtci
“Đuro Đaković TEP” u privatnom je vlasništvu, posluje uspješno, te je u izboru Županijske gospodarske komore Slavonski Brod za 2014. proglašena najuspješnijom u kategoriji tvrtki s 500 i više zaposlenih.
ja sam danas prodao pola, a pola ostavljam kad prijeđe 35 kn…da su fundamenti dobri držao bih i dalje, ali jasno nam je svima da je ovo ipak špekulativan rast koji se ponavlja svako toliko i to je šteta ne iskoristiti
[/Quote]
A šta ako je pravi a ne špekulativni rast ?
na DDJH sam se u zadnjih 5 godina nagledao ovakvih “pravih” rastova da im više ni broja ne znam….i uvijek je na kraju isto završilo!
Jedan važan dioničar je tek sada prešao nulu sa prosjekom ulaska, tj u plusu je.
Mislim da bi se ovde mogao teško opeći.
kako god da bilo jucer, danas… sluzbenim uvrstavanjem djure na listu dobavljaca dionica ide gore boli glava… a neka uleti i koji poslic koji na raznim trzistima…
ali moram priznati da mi je smjesno ovo utovar istovar 🙂 i tako n puta vec….
a za danas me zanima koliko ce potonuti 🙂
Jedan važan dioničar je tek sada prešao nulu sa prosjekom ulaska, tj u plusu je.
[/ Sada bi se cijena mogla braniti, što će biti veoma zanimljivo.
na DDJH sam se u zadnjih 5 godina nagledao ovakvih "pravih" rastova da im više ni broja ne znam….i uvijek je na kraju isto završilo!
20-23kn uvijek bio dobar ulaz a 30-32kn dobar izlaz 🙂
Ako je pad od 10% i 5 transakcija po 28 kn pucanje baloncine, onda super…eto i Rizo se urusava…sve se urusava hahaaha
Eto, Kuvajcani odobrili vojni budet za sljedecih 10 godina. 🙂
koje su ovo mućke!? prolaze svaki dan tisuće komada, a promjena nema…ove godine nitko iz top 10 nije povećao količine (kupovao), a CERP je smanjio za par tisuća komada!?
CERP i dalje nježno izlazi…još je ostalo svega 177.000 komada…sitnica
http://patria.fi/en/media/news/patria-amv-vehicle-selected-united-arab-emirates
The General Headquarters of the United Arab Emirates’ Armed Forces has ordered Patria AMV 8×8 armoured wheeled vehicles. All details of the contract are classified.
“This is a magnificent extension for the ongoing, successful co-operation between the UAE Armed Forces and Patria. UAE Armed Forces have been very satisfied with their existing AMV vehicles as they meet all the customer’s needs and are suitable for the needed, challenging circumstances. These vehicles will be produced by our Polish partner in a very tight time schedule. The agreement done now is very significant for Patria, and we are excited about this and looking forward to providing the vehicles”, says Mika Kari, President of Patria Land business unit.