DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@analiza
Ovo ide sigurno na 40,jer sad tek “neki” kupuju.

ja sam danas prodao pola, a pola ostavljam kad prijeđe 35 kn…da su fundamenti dobri držao bih i dalje, ali jasno nam je svima da je ovo ipak špekulativan rast koji se ponavlja svako toliko i to je šteta ne iskoristiti

Ignore: KressoM, delux

Novi indijski veleposlanik u Hrvatskoj Sandeep Kumar u srijedu je boravio u nastupnom posjetu Slavonskom Brodu, gdje je izrazio interes za proizvodnju u “Đuri Đakoviću” i drugim tvrtkama iz tog sektora, posebno vezano za indijsku automobilsku industriju.

Slavonski Brod zanimljiv za indijsku automobilsku industriju

Pa kad ce Duro sve te poslove odraditi?? 🙂

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Da se primjetiti kako su svi skriveni nalozi na kupnji pravi nalozi,a ne lazni. Zadnji primjer je na samom kraju trgovanja.

ja sam danas prodao pola, a pola ostavljam kad prijeđe 35 kn…da su fundamenti dobri držao bih i dalje, ali jasno nam je svima da je ovo ipak špekulativan rast koji se ponavlja svako toliko i to je šteta ne iskoristiti
[/Quote

A šta ako je pravi a ne špekulativni rast ?

Požar.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Samo što ovo ne spada u Đuro Đaković Holding, čini mi se (Đuro Đaković Termoenergetska postrojenja d.o.o)…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Ne spada

Nakon velikog rasta trebat će se i opravdat isti….novi konkretni ugovori, pozitivni rezultati i .e.

Ovo sve do sada je sve vrlo, vrlo špekulativno….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ako je neka stara zgrada i još ako trenutno niej važna za svakodnevno poslovanje (proizvodnja), a osigurani su možda to i nije tako loše

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Jedan važan dioničar je tek sada prešao nulu sa prosjekom ulaska, tj u plusu je.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

New Report

Close