@analiza
Ovo ide sigurno na 40,jer sad tek “neki” kupuju.
ja sam danas prodao pola, a pola ostavljam kad prijeđe 35 kn…da su fundamenti dobri držao bih i dalje, ali jasno nam je svima da je ovo ipak špekulativan rast koji se ponavlja svako toliko i to je šteta ne iskoristiti
Novi indijski veleposlanik u Hrvatskoj Sandeep Kumar u srijedu je boravio u nastupnom posjetu Slavonskom Brodu, gdje je izrazio interes za proizvodnju u “Đuri Đakoviću” i drugim tvrtkama iz tog sektora, posebno vezano za indijsku automobilsku industriju.
Slavonski Brod zanimljiv za indijsku automobilsku industriju
Pa kad ce Duro sve te poslove odraditi?? 🙂
Da se primjetiti kako su svi skriveni nalozi na kupnji pravi nalozi,a ne lazni. Zadnji primjer je na samom kraju trgovanja.
ja sam danas prodao pola, a pola ostavljam kad prijeđe 35 kn…da su fundamenti dobri držao bih i dalje, ali jasno nam je svima da je ovo ipak špekulativan rast koji se ponavlja svako toliko i to je šteta ne iskoristiti
[/Quote
A šta ako je pravi a ne špekulativni rast ?
Samo što ovo ne spada u Đuro Đaković Holding, čini mi se (Đuro Đaković Termoenergetska postrojenja d.o.o)…
Nakon velikog rasta trebat će se i opravdat isti….novi konkretni ugovori, pozitivni rezultati i .e.
Ovo sve do sada je sve vrlo, vrlo špekulativno….
Ako je neka stara zgrada i još ako trenutno niej važna za svakodnevno poslovanje (proizvodnja), a osigurani su možda to i nije tako loše