DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

P/B 8,40
Stvarno ne vidim pri ovakvom pokazatelju logiku kupovine makar ona bila i špekulativne prirode

bit će bolje................

Tko je najveci kupac DJDJ proizvoda? Koliko mu je diverzificiran portfelj kupaca?

Najveci kupac je Republika Hrvatska. Kako ona stoji sa zaduzivanjem i sposobnoscu na potrosnju, i koliko dugo ona uopce moze trositi?

Sto ako RH ne moze trositi?

Dok god je DJDJ ovoiko vezan posredno/neposredno za RH… kupovanje DJDJ je kupovanje udjela u RH.

Da li ste sigurni da je to dobra investicija?

Moramo biti realni.

Pa kakve veze ima suradnja ĐĐ sa Kongsbergom na opremanju američkih Strykera , sa kupnjom republike Hrvatske proizvoda od ĐĐ ? Ipak je ovdje riječ o poslu sa stranim partnerom ,za sada , a očekujemo i druge poslove u suradnji sa Patrijom i samostalno na stranim tržištima , tako da Vam ovaj komentar ne stoji !

Danas se kupuje isključivo po prodaji…i to dosta žestoko…pitam se koja će to vijest biti uskoro objavljena…moglo bi to i u pozitivnu blokadu…

…. evo blokade…netko je gadno raspalio… ni jedna dionica danas po kupnji,sve po prodaji…čini se da nema više preveć slobodnih dionica na prodaji.

@tin
Ti si prorok.☺

Ljudi moji, kada svi navalite na isti izlaz biti će ružno gledati.
Makinacijama, špekulacijama, nikad kraja 🙂
Čudo kako nismo svi milijunaši 🙂
Ili jesmo, pa smo se pritajili ?
Ovo je za ljude jakih živaca. Jer je tvrtka kronični nepopravljivi gigant gubitaš.
Ne posjedujem dionice DDJH, prerizično za moje malo plašljivo srce, ali mi je zanimljiv razvoj događaja.

Blokada.

…MM je danas dvaput dobio po repu, još koji put i krenut će u šoping…

možda će neki počet kupovat i na 35+. a do tada se možda može i još nešto zaraditi 😀

Izvrsno vrijeme za rast dionice.

Čeka se posao stoljeća, što se duže čeka cijena može više rast.

E sada hoće li ciejna na 40_50_ili kao prije par godina na 90 sami ocijenite. teška špekulacija

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Za sada neće.

@analiza
jeste sigurni? 😀

New Report

Close