DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ostat ću dosljedan svom prethodnom postu i tebe prvog ove godine staviti na ignore.

Nemas pojma koliko mi je to bitan faktor u zivotu…..

Kako ce se neki virtualan tip sa nekog irelevantnog foruma za razbibrigu odnositi prema mojim postovima koji su u funkciji pozivanja na razumno investiranje i prije svega – oprez.

pa jel vi shvacate da me svojim nerazumnim i nepotrebnim postovima "tjerate" da pišem. mene od tih prodajem ti pricu, koje nemaju veze s vezom uvijek zaboli glava i moram odgovoriti. Stavite razumnu stvar, bila loša ili dobra i ja nikad nista protiv necu napisati.

Ja slabo trgujem. Za sad izašao iz novo nordiska vani na 53,90 jer skoro nije ni pala pa je mislim malo jeftinije kupiti. cekam i asml da još padne pa ću kupiti i njega. možda i kasnije IBM i naftu kad dovoljno padne. Imam srebro i maistru samo. zadovoljan

Imate srebro a nemate zlato !? Pa kakav je to ulagač koji nema zlato ? pih ..

, a kad dođe LNG….

a ako LNG terminal bude plutajući, a ne kopneni… a i ako bude kopneni, ima brodogradilišta na 50Km kao npr. Uljanik u Rijeci koje to isto mogu odraditi

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

@verdi

molim vas da me ne stavljate na ignore da ne bi morao ponovo mjenjati nick samo kako bi vas imao kao prijatelja. već sam jednom zbog toga morao mjenjati nick star 10 godina. i čekaj malo. ja pišem od 80kn da treba prodati dionicu. Sad je 29. Šta nisam pomogao nekome ako me poslušao? Šta nije to konstruktivno? Jesam fulao šta? E dječice moja mala. Konstruktivna. Ili ste svi počeli kupovati na 20kn?

Jedini pravi problem ovog marketa da nikad nisu uveli short selling na dionice poput ove dok je bilo vrijeme.

Tu se, uz vrlo atraktivan risk/reward ratio, mogli posteno zaraditi…..

Može se vijest i ovako prenijeti http://www.index.hr/vijesti/clanak/djuro-djakovic-mogao-bi-dobiti-posao-za-americku-vojsku/866669.aspx

Pa i sad su ta brodogradilišta tu , što nisu odradili taj posao za JANAF!?

Kakvi su fundamenti ovdje?

Pozdrav

I još nešto kad smo kod konstuktivnosti. Znaci ja sam oduvijek govorio da firma ne vrijedi ništa. I da nije bilo jedino države i znamo već koga na dokapitalizaciji firma bi propala. Vani je zabranjeno to da država tako uplaćuje novce. Nema to sad veze. Znači da se to nije dogodilo firma bi propala i vrijedila bi točno onoliko koliko sam ja davno naveo. Pa gdje ćeš veću konstruktivnost?

I ne znam cemu ovdhe objavljivati ikakav posao. Jer ako nemaju posla, kazu eto propast ce. Ako stavis dokument da su dobili posao -nece nista zaradit….to je borba sa vjetrenjacama.

Moraju se raditi i elektrane, i tu ce biti posla za Đuru

Pa i sad su ta brodogradilišta tu , što nisu odradili taj posao za JANAF!?

Ma valjda je ovo presitno za njih. Kad bude “pravi” posao onda su tu brodogradilišta, a za ovo sitno, tu je ĐĐ koji je u Slavonskom Brodu… 😉

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

New Report

Close