DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 19:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,60
312
20
15,60
17,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Jutarnji se samo pozvao na informacije u Defenderu.Kupite Defender specijal i sve će vam biti jasno….prava je istina da je ovo još jedan posao za Đuru i izlazak na novo tržište .Da li je posao mogao biti veći,vjerovatno da,ali i ovako je to veliki plus…

Ovdje će, jednog lijepog dana nastupajućeg bear-marketa – zbog raznoraznih okolnosti – biti dovoljan samo jedan dan ne-branjenja cijene od općepoznatih individua – da se vrlo brzo “nadoknadi” sav ovaj rast – samo u suprotnom smjeru.

Primjećujem da se i bloger u svojim komentarima počeo hvatati za slamku. U biti za njega manje-više, na turistima je dovoljno zaradio da mu ovaj gubitak ovdje neće pretstavljati nešto posebno. Veći problem imaju njegovi “sljedbenici”

Ode duro 30% u 2 tjedna, a VI nastavite trubiti o smaku svijeta.

Sklopljen ugovor od 163 milijuna kuna.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/nTuyC8um7buzqN1iR1Sv9A==.pdf

Eto još jedan poslić samo 20 milja Eura, a kad dođe LNG….

Vaš link …

BOMBA

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/08AdF0PC5KCANj4HNbd2fg==.pdf

Eto kako novinar jutarnjeg iznosi netočne informacije i nikome ništa…

Vaš link …

BOMBA

Dobra prilika za izaći.

Na ne razumijem zasto diokidina ulazis sa aliasom u rasprave. Ne razumijem zasto moderator ne brise ovakve postove. Ovdje se radi da je alias vec jedno 700 puta rekao svoj stav. I mi ga svi znamo od Vardara pa do Triglava. Nije mi jasno zasto i dalje nastavlja a jos mi je manje jasno sta ja imam kome objasnjavat zasto sam nesto kupio ili nisam.
@alias ako vec zelis pomoci ljudima,onda svaki tjedan napisi koje dionice imas, koje jos preporucas i zasto. Ili napisi kada si nesto prodao, i kupio nesto novo. A ova "briga" za ljude…mislim daj molim te…
još ga nisi na ignore stavio? sam da znaš kako je to korisna stvar… ja si sad nešto razmišljam da malo pojačam tu listu ove godine. vidim neke likove koji već dvije godine nisu ništa konstruktivno napisali i samo čekam prvu priliku i odma ignore. naravano obavijestim ih odmah tako da stignu promjeniti nick i poslati novi zahtjev za prijateljstvom.

who dares, wins

ma ja sam je vec proucavao prije dok je bila 200kn. Ovo mi je bila prva dionica mislim na kojoj sam zaradio. Istina bog nisam znao previše o dionicama. Prodao je negdje na 260. To bilo 2007 mislim. Tu negdje. I prije neke 4 godine idem plivati i ja se navukao na priču s bloga i kupio dionicu. Kasnije krenuo raditi analizu i vidio da od ovoga kruha nema. prodao je 10 dana kasnije. Od onda je više nisam redovno pratio. Ja vam ovdje postavljam konkretna pitanja, a ni na jedno nisam odgovor dobio. Recite mi zašto bi patrija djelila poslove s djurom i ako dijele koliko ide kome? koja je korist patrije da djeli poslove. osim eto za katar. zašto nisu djeliti i za SAD nedavno? kad je patrija dobila zadnji posao i s kim ga je radila? Jel vi znate odgovore na ta pitanja? Ili će te mi postaviti link s defendera koji je pogodio poslova za ddjh gotovo kao i blog u zadnjih 5 godina. nula. Znaci ja neznalica pitam vas znalce da mi to kažete. Možda i ja uložim.

Bla , bla , bla , kao prvo nije Katar u pitanju , već UAE gdje Patria i ĐĐ nastupaju zajedno i tu bi ĐĐ dobio oko 50 Bov–va za proizvest a u Kuvajtu nastupa samostalno ĐĐ i radi sve sam .Dalje , Kongsbergove stanice na Strykeru , dobiva dio posla na opremanju , a vjerojatno će te iste na kraju završiti na Đurinim Patrijama , …

Ovdje će, jednog lijepog dana nastupajućeg bear-marketa – zbog raznoraznih okolnosti – biti dovoljan samo jedan dan ne-branjenja cijene od općepoznatih individua – da se vrlo brzo "nadoknadi" sav ovaj rast – samo u suprotnom smjeru.

čudi me da tebe na mjesto njega svako malo ne zovu na tv da tamo prodaješ pamet. pročitaj si svojih zadnjih 100 postova i probaj naći šta si zadnji put pametno napisao. ostat ću dosljedan svom prethodnom postu i tebe prvog ove godine staviti na ignore. nemam đuru ali nikad ne reci nikad.

who dares, wins

New Report

Close