Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,60 | 312 | 20 | 15,60 | 17,50 | 0,00% |
opet vi o cijeni dionice, a ne o kompaniji. stvarno na ovoj burzi kupovati dionice uopće nema smisla. samo neka vama raste cijena, ali nikad time nemojte biti zadovoljni, jer vec sutra to moze u drugom smjeru. I shvatite više da pisanje loše o nekoj dionici ide vama u korist. možda to nisi znao i na tome možeš biti zahvalan jer sad znas. naše pisanje ovdje ništa, ali bas nista ne mjenja. pa nije ovo blog. ja sam vani sad htio kupiti jednu dionicu jer je svi hvale. ma 50 analitičara. Jedino je jedan bio protiv i to sve lijepo objasnio kako i zašto. Pa ovih 50 analitičara nema pojma i siguran sam da je ovaj sam u pravu. I sav sam sretan da sam pročitao loše stvari o dionici koje prije nisam znao nego da sam slušao 50 njih koji blebecu jedno te isto. Necu vas više zamarati. Uzivajte
@bigfoot
poslao sam na PM
Više cijenim pisanje kolege aliasa od većine drugih, ali mi nije jasno zašto mu ne odgovorite jednostavno na njegovo pitanje o maržama i ostalom sa ovim linkom:
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/PhHPH8GkoxmdGXxdYV1UrA==.pdf
Ustvari mi se sve čini da on koji nema ovu dionicu starno više zna od onih koji imaju, da su ovdje uglavnom ljudi koji se klade.
Znas kada sam ja prestao objasnjavati zasto nesto kupujem ili ne? Kada je bila dokapitalizacija Đure. Postavljalo se pitanja i stavljalo upitnik za stvari koje su jasno pisale u prospektu o dokapu. Dakle, ti koji pricaju negativno uglavnom pod upitnik stavljaju stvari koje su objavljene. I zasto bih ja nekome analizirao od a-ž neku tvrtku kada on nije u stanju procitati vec napisano i javno dostupno. Ako se zovete investitorima onda istrazite pa pitajte.
Forum bi trebao sluziti za nekoga tko je dobro proucio tvrtku pa ima pitanja. A alias sam kaze da je 3 minute proucavao, a vec mjesecima pise protiv. Zasto da ja nekoga uvjeravam tko nije proucio? Sve je objasnjeno u vezi Đure…Mazal je i sam rekao da je to rizicna investicija. Ali za to treba barem procitati clanak. Dakle, treba proucavati barem 4 minute.
Na kraju krajeva pa taj covjek ni ne ulaze na nasoj burzi. Zasto bi on meni bio relevantan?
ma ja sam je vec proucavao prije dok je bila 200kn. Ovo mi je bila prva dionica mislim na kojoj sam zaradio. Istina bog nisam znao previše o dionicama. Prodao je negdje na 260. To bilo 2007 mislim. Tu negdje. I prije neke 4 godine idem plivati i ja se navukao na priču s bloga i kupio dionicu. Kasnije krenuo raditi analizu i vidio da od ovoga kruha nema. prodao je 10 dana kasnije. Od onda je više nisam redovno pratio. Ja vam ovdje postavljam konkretna pitanja, a ni na jedno nisam odgovor dobio. Recite mi zašto bi patrija djelila poslove s djurom i ako dijele koliko ide kome? koja je korist patrije da djeli poslove. osim eto za katar. zašto nisu djeliti i za SAD nedavno? kad je patrija dobila zadnji posao i s kim ga je radila? Jel vi znate odgovore na ta pitanja? Ili će te mi postaviti link s defendera koji je pogodio poslova za ddjh gotovo kao i blog u zadnjih 5 godina. nula. Znaci ja neznalica pitam vas znalce da mi to kažete. Možda i ja uložim.
Mislim da je samo pitanje vjerovati ili ne objavljenom prospektu jer ako se obistini onda P/E može biti i 2-3 na ovu cijenu dionice.
Gledajući naloge K/P _ gledalici, pod školski, čini se da je želja iskrcati se na 28,3o.?
Bolji poznavatelji ĐURE mogu li pr-ocjenit novu dokapitulaciju društva o kojoj se počelo pričati.?
Cijena_izdanje…..
tnx Kresso. Eto i to sam pisao nedavno da je taj lobi prejak. Da je djuro premal. Nema veze. Moj zadnji post. Ne trebate odgovarati na gornji jer jednostavno nije bitno. Pamet u glavu
Prema dostupnim informacijama, Đ. Đaković će u manjoj mjeri sudjelovati u proizvodnji dijelova za stanicu za američku vojsku. No, da je MORH prije pet godina naručio tu stanicu, ‘Đaković’ bi zasigurno dobio puno veći udjel u poslu
http://www.jutarnji.hr/-morh-odbio-vatrene-stanice—dakovicu–propao-velik-posao–/1492892/
…dakle posla će ipak biti ali ne onoliko koliko je moglo….ipak još jedan plus za Đuru s nadom da će nova vlast prepoznati potencijale koji se ovdje skrivaju.