pa to ne kuzim. šta se tamo napise ljudi se drze kao pijan plota. a čovjek koji ima dionicu šta će pisati nego samo dobro o dionici. sasvim normalno. kao i ovdje. osim mene 🙂 ja vecinom loše. pa ljudi ako ne znate analizu toliko dobro pa onda bar idite provjerite sve oko dionice. vijesti i ostalo. vidim da je za kuvajt ddjh napravio svoj model pa bi najvjerovatnije i išli zajedno. ali kolika je zarada tu patrije, a kolika ddjh-a. ddjh kad je radio u svojoj zemlji sam, već spomenute 2011 i 12 nije ništa zaradio. kako bi tek trebao ovdje zaraditi? kako se djeli zarada? diokidina postavi litvu i to je to. postavi link wikipedije hr. linkovi šeika u splitu. link s bloga koliko on misli da će biti izgrađeno BOV-ova godišnje? pa gdje je tu ikakva veza s pravim poslovanjem. ikakva poveznica. išta vrijedno za ovu firmu u poslovnom smislu. i onda meni zm1 kaže da navlacim da dionica padne da je mogu kupiti jeftinije, a meni se čini da vi navlačite da je drugi kupe skuplje. na svim dionicama koje sam govorio da su dionice loše su cijene popadale onda sm ja “druker”, a šta svi oni koji su kupili dionicu na temelju vašeg pisanja? šta ste onda vi? kad ljudi pogube pare.
Jutarnji list – tiskano
Država Đuri Đakoviću izbila posao stoljeća
Đuro bi s norveškim Kongsbergom dobio ogromne ugovore da je MORH kupio samo osam stanica kalibra 30 mm, MORH ih je odbio
evo. i šta sad? opet sam ja druker? ili pišem za jutarnji samo da padne cijena da mogu kupiti jeftinije
zašto? nisam pročitao.
Na ne razumijem zasto diokidina ulazis sa aliasom u rasprave. Ne razumijem zasto moderator ne brise ovakve postove. Ovdje se radi da je alias vec jedno 700 puta rekao svoj stav. I mi ga svi znamo od Vardara pa do Triglava. Nije mi jasno zasto i dalje nastavlja a jos mi je manje jasno sta ja imam kome objasnjavat zasto sam nesto kupio ili nisam.
@alias ako vec zelis pomoci ljudima,onda svaki tjedan napisi koje dionice imas, koje jos preporucas i zasto. Ili napisi kada si nesto prodao, i kupio nesto novo. A ova “briga” za ljude…mislim daj molim te…
može link na tekst
pa jel vi shvacate da me svojim nerazumnim i nepotrebnim postovima “tjerate” da pišem. mene od tih prodajem ti pricu, koje nemaju veze s vezom uvijek zaboli glava i moram odgovoriti. Stavite razumnu stvar, bila loša ili dobra i ja nikad nista protiv necu napisati.
Ja slabo trgujem. Za sad izašao iz novo nordiska vani na 53,90 jer skoro nije ni pala pa je mislim malo jeftinije kupiti. cekam i asml da još padne pa ću kupiti i njega. možda i kasnije IBM i naftu kad dovoljno padne. Imam srebro i maistru samo. zadovoljan
Samo piši Alias,znam da bi većina tu željela postove ide to na 200kn bez ikakve analize ali tome ne služi forum.Barem ja to tako mislim.
Slično su mene optuživali da drukam “protiv” LKRI da jeftinije kupim kad je bila na 150kn,i preko PM čak prijetili,ali to mi samo daje inspiraciju da još više pišem.
p.s. zašto MAIS a ne ADRS?Kad možeš MAIS dobiti besplatno+dividenda+to što su većinom opet dužni ADRS?
na kraju se mrtvi broje