Ma nisam zainteresiran u dionice u kojima država ima ulogu, gdje god država ima prste, Pisi propalo… Ovdje sam više zbog toga što je trenutno zanimljivo…
Po načinu na koji nastupaš, djeluješ kao da si prodao ćaćinu kuću da udes u DDJH, i sada te lovi panika…
još malo i opalit će netko po MM na kupnji, a on će se onda brzo povući ispod 23 kn…tako da, tko želi prodati iznad 23 kn nema puno vremena
sad ce se sigurno belupo pojaviti jer je neko skipao 300kom pa misli da ce pasti evo smao cekam da nes napise
Ako je istina, ono što je netko naveo, da na milijardu kuna prihoda, oni ostvare 4 milijuna kuna dobiti, onda DDJH ne zaslužuje da bude ni na razini OPTE, nego još niže…
2012.:
Poslovni prihodi: 1.078,76 M
Neto dobit: -4,58 M
Ja ću se vratiti s godišnjeg, dok neki postovi ugledaju svjetlost dana.
Možda je Šeik kupio Đuru, a ja zbog moderatora ću propustiti rast?
izgleda da je dno 24 ko se mislio skipati skipao se sad polako gore sto sam i jucer najavio, zasto bi neko prodavao dioncu kako ju je kupio kad se ocekuje rast, puno ih je pokupovalo po 27knoni ce sigurno jos kupovati i po 25kn ,moje misljenje ,izgleda da sam ipak bio ujutro upravu kad sam rekao da nece dolje , sad koji su jucer bezveze prodali u panici sad im je zao jer nemogu kolicinski kupiti nista ispod 24 kn , zato me pojedini pljuju ovdje jer se plan isje ostvario, decki b
proroče prorokuj si krah na DDJH pa ćeš možda po prvi put i pogoditi [emo_smijeh]