DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bas sam racunao prodano ih je ispod 24kn 84000kom a ovih dana je prodano oko 75000 znaci jos ima 10000kom da se skipa ,jes svi su ostali iznad 24kn znaci da se vise nema tko kipati sad moze polako gore ,po nekoj mojoj racunici

jucer su bili veseli koji su uspjeli prodati ali su se zaj nece ovo nize vidjet cete,vijest se i dlaje ocekuje

Mrtva trka izmedju blje i ddjh. Tko ce prije do 20kn?

prorok111
Dosadan si više sa svojim prozirnim drukanjem.

koc belupo druka ne ja ,nejde to vise dolje daj shvati

sam ja prorok il ti , ja znam sto bude

nas belupo prodo i sad bi opet kupio al nejde hehehehhe nema vise po 21kn zaboravi

ma bit će po 21 kn opet…ali ovaj puta čekam na 17-18 kn [emo_palacg]

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

@kanabis
a Dalekovod sa toliko dobivenih poslova, napada sa donje strane

Ako je istina, ono što je netko naveo, da na milijardu kuna prihoda, oni ostvare 4 milijuna kuna dobiti, onda DDJH ne zaslužuje da bude ni na razini OPTE, nego još niže…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ovo je forum???
Postovi se ne vide po 12h i više…
Takav genijalni forum još nigdje nisam vidio…
Trebali bi se kolektivno svi prebaciti na drugi forum – tamo nema ovako glupih ograničenja…

hahhahah ivane pa sta si i ti prodao pa drukas pa nemre duro biti 1kn pa sta si tako ja jadan da u to vjerujes??????????

neko hoce izazvati paniku al mu nejde bas ,nece to vise dolje ,moza par komada ali nemoze se vise kolicina kupiti po nizoj cijeni

New Report

Close