DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sad je bilo dosta pada ajmo malo gore pada od 30 malo je to sad vec previse, sad se treba vrati na 28

stvarno si prorok

Mora se priznati da je lijepo imati dionice pod pokroviteljstvom. Stvarno malo pre prozirno.
pišem ja jučer da je ovo blogom dana dionica, ali nekima se nije svidjelo pa obrisaše

Bio je gap od 26.02 do 24.94. [emo_smijesak]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

bitno je ne nasjesti pa kupovati po skupih 25 kn, tko baš želi kupiti neka sačeka 20-21 kn

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

tko sa šeicima tikve sadi, zna se kako će proći, taj već nekoliko godina krstari po Hrvatskoj, vozi se biciklom, neće ni za gorivo da troši

to je ocekivani pad ,sad mozemo krenuti na vise razine

belupo ti si ociti prodao kad toliko pljujes po dionici????? ali nejde ti to vise na 21 kn imam provjerenu info da je duro prejftin ,a ti umjesto da si prodo trebao bi kupovati jos do kraja dana ti ovo ide gore

vi ste svi zavidni i tako pričate da se cijena spusti kako bi te se mogli nakrcati za jeftine pare. jel tako prorok? Ali nece proci. vraca se ovo na 90kn za par dana

pa neko je neki dan po 21kn prosuo 5000kom isto su rekli da naivci kupuju a za par dana bila 30kn

@alias
ova dionica na samu pomisao o poslu skače po 20-25% , na najavu posla skače od 25-50 % , nakon bilo kakvih pregovora o ugovoru o poslu skače od 50-100 % , tako da ne bi bilo nikakvo čudo, da po stvarnom dobivanju nekog poslića dotakne i tih 90kn, jer u takvim izvanrednim situacijama za ovu dionicu, skače od 300- 400 % , Đuro naš svemogući

Najbolje mi bilo kad su dobili onaj ugovor za 10 vagona vrijednosti 600kn. Svi se raspisali krenulo je, krenulo. Strašno. Šta je tako teško shvatiti da od državne firme nikad ništa? Pa imali su kad su radili oklopnjake za nas od patrije 1 milijardu, pazi 1 milijardu kuna prihoda i 4 milijuna neto gubitak od svega toga. [emo_smijeh][emo_smijeh] Šta reći?

New Report

Close