DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Belupo nemas duru i siris depresiju forumom..ima ljudi koji su vec zaradili

Sprdao si se kad je bila 20 kn sad tri dana poslije je 28 kn..znam da boli ali sacuvaj dostojanstvo

zna li netko gdje se može dobiti dobar margin kredit da kupim ovu dionicu? bar 100.000kn bi mi trebalo. hvala

ovo je već drugi put da se nakon pada na 21 kn dionica napucava na 30 kn…a uvjeren sam da ćemo kroz tjedan-dva gledati i treći put istu igru

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

hypob banka

krenula je bježanija navučenih, moglo bi već ovaj tjedan biti ponovo po 21 kn?

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

zna li netko gdje se može dobiti dobar margin kredit da kupim ovu dionicu? bar 100.000kn bi mi trebalo. hvala

Mislim da Croatia banka ima najbolju kamatu.

Direktor je prošli tjedan bio u Kuvajtu, i rekao da je odluka za par dana, a to je ovaj tjedan, danas, sutra ….

pa duro je oko 35kn normalna cjena

duro uvjek ide kad je na 22 do 43kn ali uvijek

Vi stvarno vjerujete da će u kuvajtu pobjediti državica kao naša uz amerikance kao najveće saveznike kuvajta u tom prilično nestabilnom dijelu svijeta? Jel ako dode do rata siguran sam da ćemo im mi prvi uskociti u pomoć kao najveći saveznici. Zato izrael ima avione F16 i ostale stvari proizvedene u Kini i Rusiji. Pa koje vi iluzije ovdje gajite to je za svaku pohvalu. I tako već 3 godine

Prorok u pravu si pa su podjelili dionice a ovi odmah u prodaju

New Report

Close