Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
pa da kolega ocekuje se posao stoljeca sta jos niste culi pa pise vam da se ovih dana pred potpisom neki od ugovora,sta mislite da je cjena od 20% za 1sat bezveze naraslo neko ima info prije svih
ma skočilo je u petak jer je izašao članak da se katarski šeik susreo su šibeniku s predsjednicom RH pa su mnogi ovdje povjerovali da se dogovara vojna suradnja. kasnije je to demantirano tj. radi se prvenstveno o interesu za ulaganja u šibenske nekretninske projekte, a ne u vojni program DDJH
Ove dražbe su glupost nad glupostima. S tim se može manipulirati do besvjesti. Bez toga bi se znalo da tko je stavio nalog da je ozbiljan i to je to.
Ok u ovom slučaju mislim da neće maknuti kupovne naloge ali stvarno čemu te dražbe?
na Ingri smo vidjeli neki dan čistu manipulaciju sa dražbom.
Drago mi je kada ekipa na ZSE zarađuje, jer sa tim novcima, kasnije će netko kupovati moje dionice, ali kakve se ovdje budalaštine događaju, ovo je stvarno nevjerojatno… Onaj tko ovdje izgubi sve novce, nije ništa drugo ni zaslužio…
@Lojtra
još u petak u nekoliko navrata sam pratio, gdje se nisu ponašali u skladu sa svojom zadaćom
Nisam siguran da bi netko u dva dana samo tako prosuo milijun kuna
prosulo se ovdje milijune kn na 80, 90, 100 kn. tada se i dobro kitilo[emo_zloban]
Stvari su jasne, čeka se službena objava.
dokap po 20 kn?