DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://m.tportal.hr/vijesti/391944/Katarski-seik-u-tajnosti-stize-na-sastanak-s-Grabar-Kitarovic.html

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

bojim se da je ovo samo privremeno dizanje cijene od znamo već koga. zato sam dio prodao, a dio zadržao, ali mislim da ću uskoro komplet izaći van jer ništa oko DDJH mi se ne sviđa kako se to razvija

Ignore: KressoM, delux

Sąd je bilo na vijestima nova tv Patrije kuvajtu..presjednik uprave kaze do kraja mjeseca potpis

Sąd je bilo na vijestima nova tv Patrije kuvajtu..presjednik uprave kaze do kraja mjeseca potpis

Ne, do kraja mjeseca odluka, a to je velika razlika.

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Da nije u 16,29 i 30 desetinki rusena są 500 kom bili bi na 25 kn zakljucna

Ima u Nacionalu da Vlada zajedno u suradnji s HDZ-om dogovara ponovno pokretanje vojne industrije u Đuri.

Zato sam i pitao što je s Degmanom, našim novim tenkom?

Jesu ti Degmani bili na mimohodu?

Postoje 2 prototipa pise na wiktopediji da je kuvajt bio zainteresiran za serijsku proizvodnju

http://m.dnevnik.hr/galerija/vijesti/hrvatska/izvoz-i-dalje-raste-a-u-punom-cvatu-je-i-hrvatska-vojna-industrija—395759.html#0

Prilog o patriji

Patria negdje oko 1.15 min – čini mi se da je prilog skraćen
Vaš link …

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Koja je to sad već kontingent tenkova i oklopnjaka koji idu za bliski istok?

Neznam gdje če ĐĐ naći sve te radinike za ovakav obim posla …

Vidim kako je i Luka Rijeka zakrčena – puna je autocesta labudica koje čekaju na ukrcaj.

pa da kolega ocekuje se posao stoljeca sta jos niste culi pa pise vam da se ovih dana pred potpisom neki od ugovora,sta mislite da je cjena od 20% za 1sat bezveze naraslo neko ima info prije svih

New Report

Close