Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 20:19
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Vjerovatno u petak poslije 16 h. Da imaju što pozitivno već bi bilo
[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table
Gubitak kumulativno: -33.960.321 kn
Kvartalni gubitak: – 15.539.395 kn
Nažalost, ništa novo…
Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.
Polako smanjuju gubitak…
[emo_palacg]
Polako smanjuju gubitak a ništa ne rade. Pare od dokapitalizacije isparavaju!Ovim tempom će ovo uskoro ispod cijene dokapitalizacije.
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Polako smanjuju gubitak a ništa ne rade. Pare od dokapitalizacije isparavaju!Ovim tempom će ovo uskoro ispod cijene dokapitalizacije.
[/quote]
Zato i smanjuju gubitak…ipak je to državna firma.
[emo_namigusa]
Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!
Zato i smanjuju gubitak…ipak je to državna firma.
[emo_namigusa]
na smanjuju nego rade dodatni gubitak koji je nešto manji nego raniji. da su 1Q imali minus, a sada u 2Q nekakav plus onda bi se moglo reći da je gubitak smanjen, a ne ovako kad je na postojeće gubitke još pridodan novi gubitak
IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!
Polako smanjuju gubitak…
[emo_palacg]
vrlo polako smanjuju gubitak, a vrlo brzo nagomilavaju isti. inace sviđa mi se kako razmišljate, this time next year will be millionairs, rodney.
Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...