DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mi smo poduzetnici kakva državna firma..gluposti pričaš

@vikend
Pa nije problem u preživljavanju na državnoj sisi nego u tome da se rast vrijednosti dionice očekuje ako se sklope neki veliki poslovi, a fakat je da se veliki poslovi ne ugovaraju i ne sklapaju, nego vise u zraku što za sobom povlači činjenicu da je ovo visko rizična = špekulativna dionica. Zar ne?

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

da je, ali spada u strateški bitne firme

@ludjak, ne citate sto pisem. Recimo da je to tocno. Ali to smo vec zakljucili 700 puta. Cemu se stalno vracati na istu stvar??????
Postoje ljudi koji su spremni na taj rizik. Hocemo li sad svaki dan i svaku stranicu trubiti da je ovo rizicna dionica? Pa onaj Ackman to stalno radi. Vecina mu se smije a on zaradjuje milijarde. I sad je on pametan jer tako ulaze, a ako netko jedan dio portfelja izlozi slicnoj firmi, on je bedak.

Ili pitanje kada ce dobiti Đuro taj posao?
Pa firma je usla u zadnji krug sa 3 ponuditelja. Da su stvarno nekonkurentni, ne bi ni dosli do “finala”.
Dobit ce odgovor kad i ostala 2 ponuditelja. Kod Varteksa su tek pregovori, ali ovdje je natjecaj na kraju. Pozvale su ih i druge drzave da se jave na natjecaj. Zasto bi ih zvale ako su bezveze?

Netko vjeruje u buducnost ove firme, a netko ne. Cemu stalno ulazit u rasprave ili podbadat druge jer imaju neku dionicu?

Mislim jel mozete prihvatit da je netko kupio ovu dionicu, a da netko drugi nije? I jel moguce ne provocirat ljude sa pitanjima koja nemaju veze s vezom?
On misli da je pametan jer pita sta je sa poslom, a zna da je na drzavi koja kupuje sada da odluci. Tako funkcionira svaki natjecaj.

@vikend, magnat
Slažem se s vama ali djelomično. Nije dobro kada druga mišljenja i pitanja koja ne podupiru nadu smatramo kao provokaciju. Ja takva pitanja shvaćam kao poticaj za raspravu i preispitivanje vlastitih očekivanja a to je uvijek dobro za zdravlje novčanog računa jer valjda svi shvaćamo da ova država i s njom povezane tvrtke žive od danas do sutra bez ikakve jasne strategije.
Jedina jasna strategija koju vidim je životarenje na dnu, a konkuriramo tvrtkama koje jesu visoko organizirane i učinkovite = profitabilne te dolaze iz isto takvih država.
Različita mišljenja i pitanja su bogatstvo, nikad provokacija. Odgovori na pitanja čine nas slabim ili jakim.

@ludjak, mijesate kruske i jabuke.
Postavljaju se pitanja koja provociraju i na koja su vec dani odgovori. Nismo mi na tom civilizacijskom nivou da raspravljamo kao ljudi, da razmjenjujemo misljenja. Burza je odraz ljudi koji ulazu na nju. Komentari na forumu su jos jedan dokaz toga.

@vikend
Bojim se da je vaš stav slika i prilika HR mentaliteta: “Sve može dok je po mome, inače ste nitko i ne znate ništa te vas se kao takvog treba pod svaku cijenu obezvrijediti. Ma tko da se nalazio s druge strane, pa čak i vlastiti odraz u ogledalu. + Samo “mi” smo naj naj na ovom svijetu “

Píše u vecernjem razgovor sa slovacima za 60 kom patrije

http://www.seebiz.eu/duro-dakovic-povecao-gubitak-cak-628-posto/ar-110924/
Gubitak na gubitak. Pa dokle tako “zlatni dečki”? Presušila “državna sisa”!

Sisa je nepresušna… Pa potpisali su vrlo unosni ugovor sa drugom državnom tvrtkom čija dobit ovisi o meteorološkim prilikama.

Dok je drzave i branitelja nema brige za holding.
Stipetic je vec u niskom startu i ceka povratak svojih na vlast

http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/teretni-vagoni-dure-dakovica-na-sajmu-u-munchenu-1004626

New Report

Close