DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koja igra rijeci DLKV jos nije dobio posao a DDJH mozda vec sutra dobije .mislim stvarno

@Fender

Jedina razlika je u tome da DDJH nitko nije htio dokapitalizirati osim države i XY-ona, a DLKV su dokapitalizirali privatnici

Upravo tako. JOŠ i MOŽDA. Što je tu čudno?
DDJH je cjenovno visoko jer se OČEKUJE odličan posao (= MOŽDA), a DLKV nije potpisao ugovor iako je pred potpisom (= JOŠ nije potpisao). Kad se poslovi (ne)realiziraju, slijedi jača reakcija na burzi.

Meni je sasvim svejedno (osobno financijski), navijam da obje tvrtke dobiju oba posla. Radi Hrvatske, radnika i samih tvrtki.

DDJH je cjenovno visoko jer se OČEKUJE odličan posao (= MOŽDA), a DLKV nije potpisao ugovor iako je pred potpisom (= JOŠ nije potpisao). Kad se poslovi (ne)realiziraju, slijedi jača reakcija na burzi.

Meni je sasvim svejedno (osobno financijski), navijam da obje tvrtke dobiju oba posla. Radi Hrvatske, radnika i samih tvrtki.

Razlika je u tome što je DLKV objavio da nema konkurenciju za posao od 100 milja eura, i tamo im to ne bi bio prvi takav,a DDJH ima trećinu šanse da tako nešto dobije u UAE, osim toga UAE radi na vlastitom BOV-u, pa su šanse još i manje,a o trenutnom vrednovanju stvarno nema smisla.

Razlika je u tome što je DLKV objavio da nema konkurenciju za posao od 100 milja eura, i tamo im to ne bi bio prvi takav,a DDJH ima trećinu šanse da tako nešto dobije u UAE, osim toga UAE radi na vlastitom BOV-u, pa su šanse još i manje,a o trenutnom vrednovanju stvarno nema smisla.
[/quote]

Ja mislim da se uz ovo očekuje i rezultat iz akuvajta , prije otprilike mjesec dana pozvali su ih da daju ponudu i tu ĐĐ nastupa samostalno a radi se o nekih 400 kom. BOV i sva dodatna oprema.

Prvi od dva ugovora potpisan:

http://www.glas-slavonije.hr/266206/1/Osjecka-toplana-na-biomasu-u-pogonu-na-proljece-2017

1. DLKV još nije dobio posao u Norveškoj.
2. DDJH možda već sutra dobije 5x veći posao u UAE.
2.1. DDJH ima jači lobi i jake privatne ulagače.
3. DLKV je dokapitaliziran po 10kn, a cijena je 17,99kn = 55% više od dokapa.
3.1. DDJH je dokapitaliziran po 20kn, a cijena mu je 36,50kn = 55% više od dokapa.

Ovo je vec malo smijesno… drugim rijecima…
1. DLKV jos nije dobio posao, ali ce mozda vec sljedeci tjedan potpisati ugovor
2. DDJH izgleda ce dobiti 5x veci posao, ali kad ce se to desiti ne znamo
3. U Hrv ide sve preko veze, pa i poslovi s arapima od 500 mil eur
[emo_smijeh]
Malo ovo zvuci vec neuvjerljivo, pa ponavljajuci mantru, izgubi se povjerenje.

Radi se o velikim ugovorima u oba slucaja (+ kao i DDJH-im elektranama za koje izgleda da idu na kraju), no sad trenutno je realno veca mogucnost da ce ovaj ugovor stvarno dobiti DLKV, dok je za DDJH realno veca mogucnost da ce raditi na svim ostalim djelatnostima osim specijalnih vozila koja ce povremeno raditi s drzavom ili kao usluga drugim kompanijama ako dobiju posao.

Odlicna vijest s druge strane je posao s HEPom, jer ce Đuro poslovati pozitivno, dakle tvrtka ce zdravo rasti, bez obzira na megalomanske poslove (koji kad ce stici ne znamo). Tako da me ova prica s ĐĐ podsjeca na nasu nogometnu repku:” Nije bitno to sto smo bili na svetskom prvenstvu, zalosno je sto nismo pobjedili!”

Imam dionice i DLKV i DDJH i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica i ne radi se o manipulaciji trzistem na osnovu glasina, nego je moje osobno amatersko misljenje. Sami razmislite sta je dobro za vas ili se konzultirajte s profesionalcem.

Pa nije da se ne radi:

http://www.dd-inzenjering.com/

Dva navedena posla su oko 60 miliona kuna. Ne sjecam se da su ovi poslovi objavljeni na ZSE.

Evo i potpisan i drugi ugovor

http://www.seebiz.eu/hep-i-duro-dakovic-potpisali-ugovor-o-gradnji-kogeneracijske-elektrane-u-sisku/ar-109799/

Sad cekamo izvjesce dezurnih skeptika koliko ce se malo u ova dva posla zaraditi.

S obzirom tko je unutra, rast ce cim to uvjeti dozvole

Vidimo se u srijedu u Splitu 😈

http://www.morh.hr/hr/asda-2015-sajam-vojne-industrije/asda-2015.html

New Report

Close