DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cca. 35 kuna prihoda po dionici? Nije loše, didn’t see that coming.

Cca. 35 kuna prihoda po dionici? Nije loše, didn't see that coming.

A kako znate po kojem se omjeru djele novci u konzorciju?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Cca. 35 kuna prihoda po dionici? Nije loše, didn't see that coming.

A kako znate po kojem se omjeru djele novci u konzorciju?
[/quote]

Ne znam. Samo sam konstatirao da je, obzirom na ukupne prihode od 35 mil. eura, prihod po dionici oko 35 kuna. Neka pola pripadne samom DDJH i nije loše. Kažem, didn’t see that coming, kao grom iz vedra neba. Čekajući rezultat natječaja iz UAE, ovo je ugodan dodatak. Samo, na kraju krajeva, bitna je marža, a to neka netko relevantniji za ovu industriju procijeni.

Može pripasti i trećina,petina Đuri, pa i manje,sve je to samo nagađanje,ne znamo ni šta bi ĐURO točno trebao raditi ni kolike su mu marže.
Ne znamo ni koliko dugo će se graditi te elektrane,možda i godinama kako to već ide kod nas….
Zato ne brzajte bezveze sa brojkama.

"Only dead fish swim with the stream"

Kada sam govorio da Đuro ima sanse u elektroeneregtskom sektoru, onda su svi govorili da se propast. Sada kada su dobili posao, e sad nece nista zaradit.
Bitno je da ne rade sa minusom i da dobivaju ugovore, a onda ce polako dolaziti i profit.

pise lipo da su dio konzorcija u ugovoru vridnom vise od 35 milijuna eura dobro bigfoot kaze ne zna se koliko ce mu pripasti a samim tim je glupo racunati zaradu po dionici

Potpisali ugovor!
Kad će prva lopata?
Di li Ban di li Bosna … 🙂

Ne znamo ni koliko dugo će se graditi te elektrane,možda i godinama kako to već ide kod nas….

Rok realizacije projekta je 24 mjeseca. Barem se to zna.

DDJH BV 10 kuna, cijena 37 kuna , DLKV BV 18 , cijena 18. DDJH dobio posao od 36 milijuna eura gdje se ne zna koliko dobiva jer je u konzorciju, DLKV dobio samostalno poslove u Norveškoj za preko 100 milijuna eura. Stvarno je ova naša burza fantastična[emo_smijeh]

A logika je da nema logike 🙂

moja pretpostavka je da će DD raditi par kotlova ili tako nešto što je niti 10% investicije.

to ti je kao kad neki građevinac kaže da će raditi na 200m€ projektu vjertroelektrana a 95% cijene su turbine.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

DDJH BV 10 kuna, cijena 37 kuna , DLKV BV 18 , cijena 18. DDJH dobio posao od 36 milijuna eura gdje se ne zna koliko dobiva jer je u konzorciju, DLKV dobio samostalno poslove u Norveškoj za preko 100 milijuna eura. Stvarno je ova naša burza fantastična[emo_smijeh]

1. DLKV još nije dobio posao u Norveškoj.
2. DDJH možda već sutra dobije 5x veći posao u UAE.
2.1. DDJH ima jači lobi i jake privatne ulagače.
3. DLKV je dokapitaliziran po 10kn, a cijena je 17,99kn = 55% više od dokapa.
3.1. DDJH je dokapitaliziran po 20kn, a cijena mu je 36,50kn = 55% više od dokapa.

Zapravo, kad se ovo iznad uzme u obzir, burza je jednako vrednovala obje dionice, iako postoje razlike u samim tvrtkama.

New Report

Close