DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dionice za branitelje obračunavaju po 20 kuna…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

a što vi mislite da će sad država u mjesec dana podijeliti sve te dionice i da će svi oni odjednom krenuti prodavati? ta podjela će vjerojatno potrajati do kraja godine, a paralelno s time i povremena prodaja dionica od strane branitelja. to se već događalo i nije bitnije utjecalo na cijenu DDJH na burzi pa će tako biti i u buduće. uostalom ta vijest izašla je na forum već iza 10 sati pa je svejedno dionica završila u plusu.
svi dobro znamo da kretanje cijene DDJH najvoše ovisi o glavnom “igraču” u ovoj dionici, a njemu nije interes da mu burekđije ruše dionicu i time vrijednost portfelja.
rezime – manje oscilacije kao i do sada, a s prvim poslom skok na 40 kn

Ignore: KressoM, delux

Poceli prvi efekti pada holdinga i rasprodaja.
-4%.
A sto li ce tek biti kad se pocne rasprodavat oni silni milioni komada koje ce dobit branitelji.
Ne bih se zacudio da branitelji ovo zatuku na par kuna.
Pa tko normalan bi kupio jos toliko dionica od branitelja.

kad se pocne rasprodavat oni silni milioni komada koje ce dobit branitelji.
Ne bih se zacudio da branitelji ovo zatuku na par kuna.

pišeš laži i gluposti, a to znaš i sam…a zašto to radiš, to valjda znaš samo ti

Sto je laz?
Niste rekli da ce to kad se dobio posao na 40 :)?
Pa pogledajte pocetak rasprodaje
Nisu ovi koji su kupovali po 20 ludi da cekaju da se sliju milioni dionica branitelja na burzu pa da vise ne mogu dobit ni 20.
Ovo vise ne moze nitko branit, pa ni xy
Branitelji cim pocinju dobivat dionice rjesavat ce ih po bilo koju cijenu.
Pa to ce biti nevidjen pritisak
Ovdje ce i mm bit u takvim dubiozama da ni sam nije svjestan sto mu je jucer vlada odigrala davsi dionice braniteljima
a omjer 3000:30000 necu ni spominjat

Ima Đuro MM ili se to netko zabavlja ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Dok branitelji dobiju dionice proći će 6 mj.minimalno!
Onaj koji stvara paniku to radi u svoju korist

Sto je laz?

ovo:

kad se pocne rasprodavat oni silni milioni komada koje ce dobit branitelji.

ja tvrdim da lažeš! sad me demantiraj pa napiši koliko će to “silnih miliona dionica” dobiti branitelji?

Demantirati te moze samo pogled na trenutnu situaciju 33.50 kn pad od 6.69% s tendicijom dalnjeg pada i ocekivanja posla stoljeca.

Ide Đuro do kraja dana na 35!
Hvala punto da sam se ukrcao

Demantirati te moze samo pogled na trenutnu situaciju 33.50 kn pad od 6.69% s tendicijom dalnjeg pada i ocekivanja posla stoljeca.

napisao sam ti da lažeš, čekam da me demantiraš brojkama o “silnim milionima dionica” koje će dobiti branitelji!

http://www.duro-dakovic.com/press_centar/novosti/montiran_krov_akumulatora_topline_u_te-to_zagreb.aspx

Ovdje su se isto zaradili vrtoglavi iznosi 🙂

New Report

Close