budite strpljivi i NE PRODAVAJTE ispod 300-350 kuna , a ja neću još par godina dok cijene ne dosegnu 1000 kuna po dionici. ovo se končar ponavlja ja mislim..
Djelim vaše mišljenje u svezi DDJH. Naravno da treba biti strpljiv.
Zadnjih 2 mjeseca toliko sam se naslušao dobrih vijesti vezanih za Đura da bi se i najjače dionice na svijetu pomakle za koji postotak gore, tako da je stvarno bilo vrijeme da se Đuro odljepi i krene prema našim objektivnim i nadam se subjektivnim razinama.
dok je srca junačkog [smiley2]
Tako se govori! Bravo dečki! Caymane, ja ću još poslije tebe prodavati. Fućka mi se za blokade, ionako neću prodavati par godina. Samo imam vremena pa bezveze buljim cijeli dan u ekran a skoro da nemam ništa drugo osim Đure! [smiley1]
Ako sutra neko lupi po 200 kn opet idemo u blokadu, ali ovaj put u negativnu.[smiley2]
Bojim se da ovdje neko vrijeme neće biti normalnog trgovanja.
Pozdrav
ako itko u idućih par dana pronađe post člana VORDE koji je afirmativan, dat ću mu ne znam što…mislim da je to nemoguće. a tako boli špekulanta kad cijene rastu a on je u cashu….[smiley1]
ako itko u idućih par dana pronađe post člana VORDE koji je afirmativan at ću mu ne znam što…
može 5% od prinosa idućih 6 mjeseci? 🙂 dogovorit ćemo se već… [smiley2]
Ja dajem 10% ako se ne dogodi ono što sam napisao.[smiley2]
Kako biti optimističan pored ovakovih FI. Osim nekoliko banaka, sve ostalo goli jad i čemer.
Pozdrav
Sječate li se situacije sa TNSA-R-A kada je uz četverodnevno stopiranje trgovanja cijena dionice išla dolje sa 11k na 6k.
Čini mi se da ovdje imamo isti scenarij samo u obrnutom smjeru. Đuro je bio vrlo kontrolirana dionica, a sada su kočnice popustile i eto rezultata.
Smatram da sada treba biti strpljiv jer se upravo stvara nova razina cijene ispod koje se neće ići. Kada ustanovimo tu novu razinu onda od nje idemo prema gore. [smiley11]
Ja dajem 10% ako se ne dogodi ono što sam napisao.[smiley2]
Kako biti optimističan pored ovakovih FI. Osim nekoliko banaka, sve ostalo goli jad i čemer.
Pozdrav
opala 10 %, dogovoreno, evo ruka da zaljučimo deal (ruka)
FI za ddjh će biti prilično dobar vorda…proteklih 10 godina bio je loš i sad smo na prekretnici i malo optimizma nebi ti naškodilo. ionako ćemo svi umrijeti jednog dana pa je bolje da smo optimisti u životu. samo polako s ovim đurom jer ima sklopljene poslove za idućih 10 godina, a to rijetko koja firma ima, a u regiji niti jedna. To meni znači 10 godina laganog rasta cijene, ali ja ću ga prodati za 3-5 godina od danas…ne znam zašto bi ga prije prodavao.
Cijena ĐĐJH ide gore u svakom pogledu. U SB tj. ĐĐ sve vrijedi realno cca. 1000 kn dionica. Zašto?
Samo ću tematski nabrojati…
1. Zadnjih 4 godine smanjen temeljni kapital 550 milja
2. Oklopna vozila
3. HŽ
4. Deutsche Bahn
5. Vjetroelektrane
6. Automobilska sjedala
7. Modernizacija Elektromonta
8. itd itd itd