Znači nešto pozitivno se nazire kad se danas ovako nasilno provocira prodaja po niskoj cijeni. Lupalo se više puta puta po 1 dionica na niskoj kupnji. [emo_vrtimise]
Zgleda da se netko hoće pošto poto ukrcat po relativno niskim ulazima. [emo_ooooo]
Enigma 8X8 ne može ugroziti Patrijin BOV 8X8 AMV u UAEhttp://www.defender.hr/republika-hrvatska/vojna-industrija/enigma-8×8-ne-moze-ugroziti-patria-amv-u-uae.php
Analiza vrijednosti ove dionice od strane forumaša je zaista impresivna. Vrijednost ove dionice bi mogla naglo porasti jer netko kupuje po komade pa to znaci da bi uskoro dionica mogla naglo skociti, jer se iza toga kriju razne spletke i načini kako prikriti da je DDJH zapravo dobio posao. S druge strane vrijednost firme se može gledati i po velikim nalozima, koji su zapravo drhtave ručice koje nemaju pojma o dionicama i koje će zbog toga izgubiti ogromne novce. Oni uz to naravno uopće nisu upoznati s tijekom prodaje u UAE-u. Ja sad dvojim kojoj strani da se priklonim jer i jedni i drugi daju kvalitetne argumente o pravoj vrijednosti ove dionice preko poslovanja.
danas skoro milijun kuna prometa, netko je danas rasprodavao, ali netko jači je sve to i kupovao
Culi su arapi da smo si mi umislili da ce oni to objavit na sajmu, pa ce se pozurit da nam udovolje. Sta sve necu ovdje procitat…
Zanima vas taj čuveni sajam – pogledajte:
Ponekad se ugovori potpisuju na sajmovima, obično zadnji dan, eventualno uz ceremonije, a opet u toj vojnoj industriji pravilo je da obje strane mogu i prešutjeti ili negirati sklapanje ugovora – pravila za objavu baš i nema.
Ipak, nek je sretno ĐĐu.
ja samo znam da dionice koje ja imam a duudi ili cerp su u vecinskom vlasnistvu su moj najveci promasaj .ono sta u svitu donosi profit u nas donosi gubitak.u velikim gradovima su kazalista a u nas na svakom koraku,smjenjuju se komedije tragedije satire a nekome i drame.kod nas glumci rade u diplomaciji ili u vladi i od ovakvih dionica se najbolje uklonit jer tu scenarij nije napisan on se pise kako kome pase
prodao je napokon tih 5.000 komada kojima se vrtio na prodaji. sad osim MM nema većih zapreka do 40 kn [emo_smijesak]
Balticke drzave kupuju vojnu opremu!