DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sa 6 komada opet u blokadu, netko radi piz**** namjerno

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Rusi žele oživjeti suradnju s Đurom Đakovićem

Ovo je deset puta važnija vijest za ovu dionicu nego razne nebuloze o Degmanu, zrakoplovima i sl.

O offsetu pričaju u saboru i to sve najbolje![smiley1]
Nego, ova blokada mi sad nije jasna. Pa ovakva s…. nisu bila ni na jednoj dionici. Zašto nisu kočili rast na PBZ-u dok sam ga ja prodao po 1170 a za 2 dana je otišao na 1683? Uvijek ja moram na……![smiley3]

sudeci po K/P, cini mi se da bi sutra moglo doci do stabiliziranja cijene oko 199/200 kuna. Time bi se malo i ohladili od ovih blesavih i besmislenih blokada.
no isto tako za K/P treba uzeti u obzir da hrpa naloga nije niti mogla biti prikazana, jednostavno nije bilo vremena za zadati nalog. recimo svoj nalog od jucer na prodaji jos uvijek ne vidim

“Please, God, Just One More Bubble.”

O offsetu pričaju u saboru i to sve najbolje![smiley1]
Nego, ova blokada mi sad nije jasna. Pa ovakva s…. nisu bila ni na jednoj dionici. Zašto nisu kočili rast na PBZ-u dok sam ga ja prodao po 1170 a za 2 dana je otišao na 1683? Uvijek ja moram na……![smiley3]

ma samo strpljivo, cim netko troši ovakvu energiju za takvo što …..

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Danas pišem pismo svim burzama svijeta zbog manipulacija na ZSE.

U onom pravilniku se ništa ne vidi. Zadnja i prosječna cijena je bila 223, znači novi limit je bio 245. Zašto je bila blokada, može netko rastumačiti?

sa 6 komada opet u blokadu, netko radi piz**** namjerno

mislim da je to očito, a pošto se radi o mizerno malim prometima, ispada da svaka šuša sa 10,000 kuna za potrošiti može blokirati trgovanje dionicom na tjedan dana i usto još i maltretirati upravu tvrtke koja kod svake blokade mora davati pismena očitovanja.

Smatram da će se cijena iznivelirati kada prođu ove piz**** na nešto iznad 200kn, teško da će se dugo zadržavati ispod jer postoji volja kupaca, a tek smo prešli ključnu psihološku granicu.

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

U onom pravilniku se ništa ne vidi. Zadnja i prosječna cijena je bila 223, znači novi limit je bio 245. Zašto je bila blokada, može netko rastumačiti?

nešto si krivo izračunao limiti su

DDJH-R-A 28.3.2007 179,06 minimalna 218,85 maximalna

sve ti piše u pravilniku kojeg sam linkao, evo današnjih limita za sve dionice sa ZSE ako ne vjeruješ

Može kupnja – prodaja?

Hvala!

Može kupnja – prodaja?

Hvala!

imaš na kupnja prodaja

budite strpljivi i NE PRODAVAJTE ispod 300-350 kuna , a ja neću još par godina dok cijene ne dosegnu 1000 kuna po dionici. ovo se končar ponavlja ja mislim..

New Report

Close