sa 6 komada opet u blokadu, netko radi piz**** namjerno
Rusi žele oživjeti suradnju s Đurom Đakovićem
Ovo je deset puta važnija vijest za ovu dionicu nego razne nebuloze o Degmanu, zrakoplovima i sl.
O offsetu pričaju u saboru i to sve najbolje![smiley1]
Nego, ova blokada mi sad nije jasna. Pa ovakva s…. nisu bila ni na jednoj dionici. Zašto nisu kočili rast na PBZ-u dok sam ga ja prodao po 1170 a za 2 dana je otišao na 1683? Uvijek ja moram na……![smiley3]
sudeci po K/P, cini mi se da bi sutra moglo doci do stabiliziranja cijene oko 199/200 kuna. Time bi se malo i ohladili od ovih blesavih i besmislenih blokada.
no isto tako za K/P treba uzeti u obzir da hrpa naloga nije niti mogla biti prikazana, jednostavno nije bilo vremena za zadati nalog. recimo svoj nalog od jucer na prodaji jos uvijek ne vidim
O offsetu pričaju u saboru i to sve najbolje![smiley1]
Nego, ova blokada mi sad nije jasna. Pa ovakva s…. nisu bila ni na jednoj dionici. Zašto nisu kočili rast na PBZ-u dok sam ga ja prodao po 1170 a za 2 dana je otišao na 1683? Uvijek ja moram na……![smiley3]
ma samo strpljivo, cim netko troši ovakvu energiju za takvo što …..
U onom pravilniku se ništa ne vidi. Zadnja i prosječna cijena je bila 223, znači novi limit je bio 245. Zašto je bila blokada, može netko rastumačiti?
sa 6 komada opet u blokadu, netko radi piz**** namjerno
mislim da je to očito, a pošto se radi o mizerno malim prometima, ispada da svaka šuša sa 10,000 kuna za potrošiti može blokirati trgovanje dionicom na tjedan dana i usto još i maltretirati upravu tvrtke koja kod svake blokade mora davati pismena očitovanja.
Smatram da će se cijena iznivelirati kada prođu ove piz**** na nešto iznad 200kn, teško da će se dugo zadržavati ispod jer postoji volja kupaca, a tek smo prešli ključnu psihološku granicu.
U onom pravilniku se ništa ne vidi. Zadnja i prosječna cijena je bila 223, znači novi limit je bio 245. Zašto je bila blokada, može netko rastumačiti?
nešto si krivo izračunao limiti su
DDJH-R-A 28.3.2007 179,06 minimalna 218,85 maximalna
sve ti piše u pravilniku kojeg sam linkao, evo današnjih limita za sve dionice sa ZSE ako ne vjeruješ
Može kupnja – prodaja?
Hvala!
imaš na kupnja prodaja