DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Takodjer s obzirom da drzava ponovo je vecinski vlasnik, citaj predsjedica RH, citaj dalje hdze, nisam sasvim sigurno da ce uspjet vlada pronaci rjesenje kako prodat holding prije nego li odu s vlasti.
Takodjer predsjednica koliko god ima renome u natu, biti ce protiv prodaje holdinga i ustrajat ce na zadrzavanju holdinga kako bi to izgledalo da nije dosla prodat nego ga spasavat. Uglavnom sdp ce ga pokusat prodat iz inata hdz ga zadrzat i postavit svoju ekipu nakon izbora.
Mali dionicari nece moc utjecat ovdje na odluke, a i vidimo da ce i fondovi uskoro izac omastit brk sa zaradom od 100% i tu je prici kraj bez obzira kakov god posao stoljeca dobili ili ne dobili.

Sve je to ok. Tako sam nekako i sam razmišljao prije dokapa. Na kraju kupio na preko 30. Međutim tržište razmišlja drugačije. Sentiment je u zadnje vrijeme pozitivan. Bilo koja vijest gura gore. Na kraju od svih tih najava realizirati će se bar naka, a nitko ne želi prognozirati kolika će cijena biti u tom trenutku.

Vaš link …

Ja kupljeno po 35 i dalje držim jer držim da bi ovo mogla biti dobra priča.

Slazem se da ovdje samo informacije koje dolaze guraju cijenu prema gore.
Samo pazite da prilikom objave kvartalnog izvjesca to ne ode u takav bezdan da ce se holdingom moci trgovat po smijesnim cijenama. Ne zaboravite da se o poslu stoljeca prica vec deset godina, a ne dogodi li se taj posao zna se sto slijedi. Nisam prevelik optimist, ali pogledati li pbz da je zadovoljan prinosom skoro od 90% i poceo je prodavat dionice, tada vam je i jasno kako razmisljaju mirovinci. Nece oni ovdje dugo ostat. Samo pratite skdd u prvih 10.

Slazem se da ovdje samo informacije koje dolaze guraju cijenu prema gore.
Samo pazite da prilikom objave kvartalnog izvjesca to ne ode u takav bezdan da ce se holdingom moci trgovat po smijesnim cijenama. Ne zaboravite da se o poslu stoljeca prica vec deset godina, a ne dogodi li se taj posao zna se sto slijedi. Nisam prevelik optimist, ali pogledati li pbz da je zadovoljan prinosom skoro od 90% i poceo je prodavat dionice, tada vam je i jasno kako razmisljaju mirovinci. Nece oni ovdje dugo ostat. Samo pratite skdd u prvih 10.

Uzimate mirovince za usporedbu,ajme meni puknit ću od smijeha![emo_smijeh]

Vaš link …

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ma mogu doc i po 1200 komada kad ce im opet na kraju izvjesca ostat za novi svas aparat i placu
Zalosno

🙂 Da bas su nasi fondovi mjerilo kad kupovati, a kad prodavati.

A ovu vijest da netko dolazi kupiti ili ne kupiti, mogu pisati samo novinari, bez ikakvih kazni.
Vjerujem da ce Đuro od svih tih natjecaja negdje proci, ali to nitko ne moze garantirati.

Kupovati po 40 dok je BV 3,6 jest uistinu hrabro. I ja vam držim fige da ovo bude “dobra priča”. Najme, nema vam druge. [emo_vrtimise]

La vita e bella!

Ma mogu doc i po 1200 komada kad ce im opet na kraju izvjesca ostat za novi svas aparat i placu
Zalosno

Koliko vidim Vi ne možete ni spavati,svaki drugi komentar je Vaš,koliko Vi više pišete ja sve više zarađujem, samo tako nastavite.

Ako je tako, onda cemo jos pojacat kako bi vam zarada od nekoliko kn bila jos veca. Ipak ste vi veliki igrac i takove treba respektirat 🙂

100 radnika viska u holdingu.
Sigurno ce cijena sutra kamo?
Podaci sa hrt1 hrvatska uzivo 17.15 sati

New Report

Close