DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako netko nezna danas je na TV negdje od 10 sati prijenos sjednice. Tema:
narodna obrana, modernizacija, naoružavanje i sl. Upravo me sjednica (bila ista tema) koju sam gledao na Sloveniji prije mjesec dana ponukala da nadokupim Đuru. I da spomenem što još nisam. Svojim postovima nikoga ne nagovaram na kupnju/prodaju dionica. Pozdrav!

nema prodaje [smiley8]

I love the Smell of Profits in the Morning

nema prodaje [smiley8]

Nije to vec je blokada

Nestignu ljudi staviti prodaju

Iduća blokada je na cca 245 kn. Zna netko točno?

ništa od đurice danas sve mi se čini da će do kraja u blokadu, ovih dana sve nešto blokade haraju 😉

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

jedno tehnicko pitanje
neovisno sto je blokada, ako je netko spreman prodati po npr. 200, da li se ta transakcija moze realizirati ili ne?

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

ako je u blokadi transakcija se ne može obaviti, prva transakcija koja odvede u blokadu je provedena nakon toga se ne trguje

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

ništa od đurice danas sve mi se čini da će do kraja u blokadu, ovih dana sve nešto blokade haraju 😉

Da li se ovdje trenutno radi o cjelodnevnoj ili blokadi od par sati?

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

prva blokada do 3 sata

prva blokada do 3 sata

Znači za cca sat vremena smo opet u pogonu?
Ili si mislio do 15h?

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

SNC:

prva blokada do 3 sata

Znači za cca sat vremena smo opet u pogonu?
Ili si mislio do 15h?

Evo pravilnik pa čitajte, od 30 min do 3 sata je prva blokada i traži se očitovanje, što bi značilo do maximalno 13.01, ako se probije opet a vjerujem da nažalost hoće oped ide u blokadu ovaj put do kraja radnog dana.

New Report

Close