Koliko vidim po pisanju ovdje Kongsberg i Patria su ovo danas potpisali samo da bi što prije mogli dati posla Đuri, jer budimo iskreni, njima se ni ne radi, a i puni su para… pa zašto onda Đuro nebi sve odradio umjesto njih…
od utorka 4 i pol miliona dijonica na našoj plitkoj maloj burzičici http://zse.hr/default.aspx?id=55238
Od cega vecinom drzavnih.
I gdje je onaj sto se pitao kad cu moci trgovati novim dionicama na ZSE? I da pogledam kako je na DLKV. [emo_smijesak]
Nadam se da cu se zadnji smijat investicijskim guruima na ovom forumu i njihovim preporukama o prodaji Đure. Lijepo je imat Đuru po 24,5 kn par tisuca komada…ili cemo bezobrazno zaradit (korf ce biti mala beba za ovo) ili cemo “propast”
fina navlakuša danas s ovim člancima, ali meni je super došlo-kompletno sam izašao [emo_novac][emo_palacg]
Ni na defenderu ni na patrijinoj stranici nisam nigdje primijetio kako je ĐuroĐaković dobio posao.
Nigdje nepiše ni kako su Patria i Kongsberg dobili posao.
Piše samo kako su najavili kako če se udružili za nastup na bliskoistočnom tržištu.
Mislim kako če neki u utorak biti jako razočarani.
ja sam također počeo kratiti pozicije u DDJH, ne čeka mi se da nove dionice kupljene po 20 kn uskoro počnu s rasprodajom na burzi, a dokapitalizatorima je to skoro 100% zarade u kratko vrijeme
Vaš link …
Najave su dobre, a kad se ostvare cijena će biti …….?
ja sam također počeo kratiti pozicije u DDJH, ne čeka mi se da nove dionice kupljene po 20 kn uskoro počnu s rasprodajom na burzi, a dokapitalizatorima je to skoro 100% zarade u kratko vrijeme
Ja sam upravo registrirao nove dionice s brokerom, naime već danas su mi bile vidljive na računu u SKDD.
Nisam ih odlučio odmah prodavati, pričekati ću, možda ipak nešto bude od novih poslova. Uostalom, na novim dionicama za sada imam lijepu dobit, tako da sam (suprotno krdu) odlučio riskirati i držati ih do daljnjega.
sve su to lijepe PRIČE, recimo da patria i dobije taj posao na bliskom istoku…a što bi patria od toga konkretno dala da odradi DDJH? jer DDJH je i s ovim poslovima gdje je radio oklopnjake za MORH bio na nuli ili s nekom sitnom zaradom jer obavlja samo jeftinije tj. doradne i “grube” poslove, razne montaže i sl. dok patria pobire kajmak tj. skupe i sofisticirane poslove na oklopnjacima koji drže 70% cijene! tako da smatram da je taj vojni program DDJH samo prodavanje magle! DDJH se treba okrenuti vagonima, izradi velikih rezervoara za naftu i sl. gdje može zaraditi jer ovi sitni poslići za patriju realno mu ne donose spas!
Taj portal Defender mi se sve više čini kao promotivni marketinški kanal za Djuru. Objavi se svaka moguća izjava i vijest kao da je već sve potpisano i plaćeno unaprijed. Potpisali su da će zajedno nastupati, jaka stvar.
A druga stvar je ovo što kaže Belupo, što uopće znači u terminima prihoda i marži (dobiti) za Djuru ako Patria dobije taj posao? Koliko sam shvatio do sada iz svega što sam pogledao Djuri idu jednostavni poslovi gdje je glavni faktor trošak radne snage.