10 milja kn je guru tu riskirao samo u zadnjem krugu. bit će interesantno. valjda je dobro izračunao.
auuuuu što ste me loše ocijenili, samo 16%jer samo točno predvidio da slijedi probijanje i rast preko 30 kn! već danas je iznad 30 kn na kupnji preko 17.000 komada! ajde sad udrite s dodatnim jedinicama jalni jadnici [emo_zloban][emo_smijeh][emo_novac]
p.s. još malo soli na ranu – do 40 kn je samo 15.000 komada [emo_novac][emo_palacg][emo_zloban]
stvarno je zanimljivo kako se bilo kakav iole afirmativni (ok ponekad i navijački :-)) post “nagradi” lošim ocjenama….a još mi je nejasnije zašto se trude, ima li nekoga da mu je to važno??[emo_zacudjen]
Avax kao sto i kazes. Cijena ludo juri prema gore.
Mozda za sto godina dodje i do one teze xy da ce ddjh prestici ernt 🙂
Ajmo budimo ozbiljni
stvarno je zanimljivo kako se bilo kakav iole afirmativni (ok ponekad i navijački :-)) post "nagradi" lošim ocjenama….a još mi je nejasnije zašto se trude, ima li nekoga da mu je to važno??[emo_zacudjen]
to ti je ekipa koja je sve pare pogubila na burzi (vjerojatno i u kladi), a za sebe misle da su super ulagači i da su im gubici samo dugi niz loše sreće pa ne mogu podnijeti kad vide da netko drugi na burzi zarađuje i onda jedino što im preostaje je ići od teme do teme i lupati minuse/jedinice svima uspješnijima od njih kao da će im to vratiti novce ili ispeglati gubitke [emo_smijeh]
što kaže ekipa koja IMA dionice DDJH, hoće li ovaj tjedan dodirnuti 40 kn? [emo_smijeh][emo_cool]
po meni izgleda da netko nesto zna sto nama malima nije dostupno,ali kako god meni odgovara ovaj scenario….he
DDJH ce i nakon dokapa imati omjer duga i kapitala veci od 400% i BV 14 kn!¨!!!
Jedino sto moze opravdati ovako visoku cijenu je neki ogroman posao —ali o tome se prica vec 4 godine a nis od toga!!
Čestitam kupcima, a još više prodavačima. Možda sve ovo i završi dobro ali za sada su to samo pretpostavke bez konkretnih činjenica.
Država je nevoljko morala dokapitalizirati tvrtku, a sad što su još neki veći igrači “zaljubili” u Đuru i po svaku cijenu žele da raste. čestitam i njima na hrabrosti. Valjda znaju što rade sa tim svojim viškovima milijuna kuna.